MLAD MESEC u  VODOLIJI je CAROBNO VREME za EMOCIJE – evo KOME slede PROMENE, i KAKVE ih ZAVRZLAME CEKAJU!

MLAD MESEC u VODOLIJI je CAROBNO VREME za EMOCIJE – evo KOME slede PROMENE, i KAKVE ih ZAVRZLAME CEKAJU!

10. veljače 2021. 0 By Maja

RAK

Emotivno bice kao sto ste vi do sada je vrlo dobro znalo da se bori za ljubav osobe koju voli. Veliki ste emotivac koji nikada ne bi ni pomislio da prevari voljenu osobu. Ali dolazi vrijeme  u kojem cete upravo tu gresku napraviti.

Velika savijest ce vas gristi, i vi cete na kraju voljenoj osobi sve priznati. Ali vas partner ce vec biti upucen u desavanja, i ne postoji sila koja bi mogla ispraviti vasu vezu kojoj ce doci kraj. Za vas ce to biti samo prolazna afera, ali za vaseg partnera ce to znaciti kraj vase veze. Nikada vam to nece biti oprosteno koliko god vi pokusavali da se izvinete i da dokazete koliko vam je zao.

Tu povratka nema, ali sve ce se desiti vasom krivicom. Mada vasoj naravi tako nesto ne prilici, vi jednoj osobi necete moci odoljeti.

Velika greska sa vase strane, jer zbog te osobe cete izgubiti ljubav svoh zivota. Nece vam biti lako, i vi cete pokusavati da rijesite problem, ali svaki vas pokusaj ce biti uzaludan. Vas partner mnogo voli, i upravo zbog toga vam nece oprostiti.

Obecali ste da nikada necete prevariti voljeno bice, ali tu rijec cete pogaziti. Sa vasim emocijama necete znati kako da vladate, jer i sami cete biti svijesni da velika ljubav napusta vas zivot.

 

LAV

Vi ste emotivno bice , ali koje to nece uvijek pokazati. Vase emocije znate da sakrijete , ali kada je voljena osoba u pitanju , zaboravite na sve. Veliki ste romanticar koji zeli srecu sa osobom koju voli, i nikome ne dozvoljavate da se petlja u vasu vezu. Vi se borite za svoju srecu kao malo ko drugi, jer sreca u ljubavi je vama od velikog znacaja.

Mlad mjesec  u vodoliji je vrijeme u kojem cete  morati pokazati svoja iskrena osjecanja.

Naime vas partner ce imati velike sumnje u vas, a sve zahvaljujuci zlim jezicima.  Vi cete morati da dokazete svom partneru da tracevi koji ce se siriti zbog vas, sa vama nemaju nikakve veze.  Sve svoje emocije cete morati uloziti ukoliko zelite  da vam partner povjeruje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2