DNEVNI HOROSKOP za 14. FEBRUAR: DANAS je dan za LJUBAV i evo ko ce SRESTI SRODNU DUSU…

DNEVNI HOROSKOP za 14. FEBRUAR: DANAS je dan za LJUBAV i evo ko ce SRESTI SRODNU DUSU…

13. veljače 2021. 0 By Lala

OVAN

Ova nedelja vama donosi samo predivne trenutke u kojima cete vi iskreno uzivati. Jedan predivan dan je pred vama u kojem vasu srecu nista nece moci narusiti.

Vi cete uzivati u danu koji je pred vama, jer za probleme sigurni necete znati.

 

BIK

Jedan miran dan je pred vama koji ce vam dobro doci. Mnogo stresa je iza vas, ali ova nedelja donosi samo mir i harmoniju.

Vi cete uzivati u drustvu dragih ljudi cije drustvo ce vam mnogo prijati. Ova nedelja vama donosi mnogo razloga da budete sretni.

 

BLIZANCI

Dan cete provesti u odlicnom raspolozenju, ali vi ste iskreno zasluzili da se opustite i uzivate. Danas nista nece moci narusiti vase dobro raspolozenje koje ce vas tokom cijelog dana pratiti.

Jedan poziv ce vas dodatno mnogo usreciti.

 

RAK

Voljena osoba danas cini sve kako bi vi bili sretni, a vi cete sigurno uzivati u danu koji je pred vama.

Pored predivnog dana kojeg cete provesti sa voljenom osobom, vama slijedi i jedan poslovni poziv koji ce vas mnogo obradovati. Savrsen dan je pred vama.

 

LAV

Vrijeme je da se udaljite od svega sto vam stvara stres, i to ce vam danas i poci za rukom. Pred vama je jedan miran dan u kojem cete vi samo uzivati.

Voljeno bice danas vam sprema jedno predivno iznenadjene. Velika sreca je danas pred vama.

 

DJEVICA

Mada cete danas imati mnogo obaveza, vi cete ipak znati da uzivate u danu koji je pred vama. Necete dozvoliti da vam bilo sta pokvari ovu nedelju.

Jedan susret sa osobom iz proslosti ce vas mnogo usreciti. Pred vama je dan pun raznih desavanja, ali vi cete uzivati u svakom momentu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2