Pred Lavom su velike PROMJENE na BOLJE, Vagu ocekuje SLOMLJENO SRCE, a ovog zodijaka prati VELIKA NOVCANA SRECA…

Pred Lavom su velike PROMJENE na BOLJE, Vagu ocekuje SLOMLJENO SRCE, a ovog zodijaka prati VELIKA NOVCANA SRECA…

15. veljače 2021. 0 By Maja

LAV

Vi ste zodijak koji nikada nije prestao da se bori za svoju srecu. Veliki ste borac  za sve ono sto vam je bitno u zivotu. Nikada sebi necete dozvoliti da vasa sreca zavisi od drugih ljudi. Za sve sto imate sami ste se izborili, ali nikada niste zazalili sto ste se odlucili da svoju srecu pronadjete sami. Neke osobe koje su vam mnogo znacile su znale da vas razocaraju, ali one su od vas napravile osobu koja ste danas.

Jaka osoba sa mnogo samopovjerenja koja vjeruje u sebe i svoje mogucnosti. Mada vam nije velika sreca bila sudjena u zadnje vrijeme , to se uskoro mijenja.

Pred vama je sreca na svim poljima vaseg zivota. Poslovne promjene su pred vam koje ce vam donijeti velike novce. Pored novca vas ocekuje i velika sreca na  polju ljubavi.

Prosto receno uskoro ce sve da vam krene na bolje. Zasluzili ste da budete sretni,  jer nikada se svoje srece niste zeljeli odreci.

 

VAGA

Period koji je pred vama nece vam samo sretne dane donijeti, jer dolaze vam dani velike tuge. Pred vama je jedno veliko razocarenje kakvom se nikada niste mogli nadati. Voljena  osoba ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce, mada ste vi cinili sve kako bi napokon bili sretni u svojoj vezi.

Razocarenje koje je pred vama mnogo toga ce da promjeni, jer pred vama je poslije svega raskid sa voljenom osobom .

Vi ste zodijak koji je mnogo cinio za svoju srecu, ali u danima koji su pred vama morati cete da se suocite sa razocarenjem.

Nece vam biti lako, ali naucili ste da se suocavate sa razocarenjima. Pred vama je period u kojem cete za veliku bol znati koja vam nikako nije potrebna, ali koja ce vas napraviti jos jacom osobom.

Napokon cete vidjeti pravo lice voljene osobe i koliko vam je glumila laznu ljubav. Vama je iskrena  ljubav sudjena i nikako niste zasluzili teske dane koji su pred vama. Ali vi cete poslije svega da upoznate osobu koja ce vam samo ljubav u zivot donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2