IZABERI BUDISTICKI  SIMBOL i saznaj  HOCES LI NACI svoj MIR u DUSI?!- JEDAN je ZNAK da te PECE SAVEST zbog GRESKE IZ PROSLOSTI!

IZABERI BUDISTICKI SIMBOL i saznaj HOCES LI NACI svoj MIR u DUSI?!- JEDAN je ZNAK da te PECE SAVEST zbog GRESKE IZ PROSLOSTI!

22. veljače 2021. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ  DVA:

Ako ste izabrali simbol broj dva vi mozete ocekivati dobra desavanja u ovoj godini. Sve sto imate sada neresivo, resice se ovih dana.

Vase srce je  pod pritiskom jedne veze, ali samo zbog okoline.Imate bezbroj suparnika koji bi rado da zauzmu vase mesto.

Zato vam vrse pritisak oni koji bi vas rado videli nesrenog i tuznog. Vase srce kuca za jednu osobu i ne zanima vas niko drugi.

Vasa radost je sa tom osobom i to je jedini put koji zelite. Nije vam bilo lako ali ste uspeli da se skrasite.

Konacno imate svoj mir u dusi, i nista vam vise ne treba. Srodna osoba je pored vas, a vi gazite lepim koracima u svetlu buducnost.

AKO STE IZABRALI BUDISTICKI SIMBOL BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali ovaj simbol, nosite tesku ranu na srcu.

Tice se vase proslosti koja nije ni lepa, ni prijatna, jer jos vucete posledice. Nekoga koga ste voleli i ko je vas voleo, povredili ste  mnogo.

Izasli ste iz te veze na svoju volju, zbog kratke avanture, a zrtvovali ste  nesto veliko i vredno. Ranili ste svoju pravu i veliku ljubav a da ste to tek sada shvatili.

Imali ste sve u toj vezi sto vas je cinilo srecnim, ali ste povredili i pogazili njegova iskrena osecanja.

Jos vam u glasu  jecaju reci molbe da ne idete, ali ste se samo isetali i otisli.  Sada vas pece savest, ne sto ste to ucinili njemu, nego i samim sebi.

Stranice: 1 2