ISTINA O LJUDIMA koji imaju SMEDJE OCI:   NEZNI, ISKRENI, niko  im NE MOZE ODOLETI!

ISTINA O LJUDIMA koji imaju SMEDJE OCI: NEZNI, ISKRENI, niko im NE MOZE ODOLETI!

26. ožujka 2021. 0 By Maja

Osobe sa smeđim očima pružaju takav osjećaj topline kao niko drugi .

Taj divni nježni pogled niko mu ne može odoljeti. Kao u srne tako nježne i plašljive.Ipak osobe sa smeđim očima su i jake hrabre osobe.

Uvije taj pogled da bi čovjek pomislio ,kako nježno biće tako krhko .Istina o ljudima sa smeđim očima je da su oni vrlo uporni.

Njih krasi jak karakter i pozitivan stav .Oni vjeruju u sebe ,ali i u druge.Tu su kome god da zatreba ruka pomoći. Oni će je pružiti .Nikada nikome neće okrenuti leđa .Njihovi stavovi su jasni .

Za ljude koje vole čine sve .Inteligencija ih krasi kao nikoga drugog.Oni se ne raduju tuđoj nevolji ,nego traže način da pomognu da budu tu.Bez njih se ne može…

Za ljubav čine sve ,ali i od partnera očekuju sve zauzvrat .

Ne hvale se nikada ,za njih govore njihova djela . Oni svaki dan rade na sebi,da budu bolji ljudi .Nikoga ne gledaju sa visine  iako bi to i mogli ,jer su iznad svih.

Ali ,to nije njihov karakter .Oni su plemeniti i nježni , isto koliko su hrabri i jaki .Za njihovo srce se vrijedi boriti.

Osobe sa smeđim očima vjeruju u ljudsku dobrotu .Oni vjeruju u sve što je lijepo na ovom svijetu .Mogu da postignu sve što žele ,jer njihovi ciljevi su jasni i oni hrabro koračaju svojim putem .Nikada nebi odustali od onoga što oni sebi zacrtaju .Oni su vjerni u svakoj situaciji.Nikada ne bi izdali prijatelja. Za svoje prijatelje čine sve što je u njihovoj moći.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2