CVET koji te NAJVISE PRIVLACI ti OTKRIVA  BUDUCNOST – jedan je znak da ces MNOGO PATITI, zato BIRAJ PAZLJIVO!

CVET koji te NAJVISE PRIVLACI ti OTKRIVA BUDUCNOST – jedan je znak da ces MNOGO PATITI, zato BIRAJ PAZLJIVO!

28. ožujka 2021. 0 By Maja

CVIJET BROJ 1

Ti si osoba koja se bori za sve sto joj je bitno, i zbog toga tebe ne prati veliki strah od poraza. Ti se uprkos svim razocarenjima koja te zadese boris dalje, jer si osoba koja je rodjena kao borac.

Veliki si optimista i ne zelis da odustanes od svoje srece.

Iza tebe su desavanja koja ti nisu samo srecu donijela, ali cvijet  kojeg si izabrao sluti sretnoj buducnosti. Ti ces uspjeti da ostvaris jednu veliku zelju, i sreca ce tebi biti i vise nego naklonjena.

 

CVIJET BROJ 2

Malo ko moze sa toliko tuge da se nosi kao sto si  to u proslosti ti morao ciniti. Ti si osoba kojoj je sreca okretala ledja, ali nikada se nisi predao svojoj losoj sudbini.

Odlucan si da ces postici svoje ciljeve ma koliko god tebe to u zivotu napora kostalo.

Tvoj buducnost nece biti samo med i mlijeko, ali ti ces uspjeti da se izboris za svoju srecu. Pred tobom su razni izazovi koji ce tebi samo dati snagu da nasravis dalje. Za svoju srecu ti ces se u buducnosti uspjeti izboriti.

 

CVIJET BROJ 3

Istina je da tebi nije uvijek bilo lako, ali uz mnoog truda i rada uspio si da ostvaris bar jedan dio svojih zelja. Nisi osoba koja se uzda samo u srecu, vec se ti za svoju srecu boris. Nije ti uvijek bilo lako, ali ti si osoba koja se ne plasi izazova u zivotu.

Pred tobom je buducnost u kojoj ce se desiti nesto sto ce ti veliku bol donijeti.

Sa nekim desavanjima u svom zivotu ti ces se morati izboriti samo onako kako ti znas. Cvijet kojeg si izabrao sluti velikoj tugi koj ti nece lako pasti, ali ti si jaka osoba koja ce usojeti da se izbori za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2