IZABERI i saznaj: Dlan koji te najvise privlaci otkriva STA TI JE ZAPISANO i ono  STO CE TE NAJVISE ZABOLJETI U ZIVOTU!

IZABERI i saznaj: Dlan koji te najvise privlaci otkriva STA TI JE ZAPISANO i ono STO CE TE NAJVISE ZABOLJETI U ZIVOTU!

28. ožujka 2021. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali sliku broj dva, izabrali ste dlan sa dosta kosih i ukstenih linija. Vas dlan govori da vam je zivotni put dosta krivudav. Imacete dosta dobrih poteza za boljim zivotom. Prvo krenete pravo, pa vam se desi nesto sto vas sprijeci. Produzavate dalje , umjesto pravo, sjecete kosu liniju zivota, a ona vas vodi krivudavo.

Posteno radeci i boreci se, nailazite na ljude koji su stekli brzo i lako.Novac je cudo. Brzo povede covjeka u pohlepu.

Tako se nadjete u dilemi da nikad necete postici nista i da cete zivot provesti u bijedi.Podjete sa losim ljudima i u blizinu losih postupaka. Kao da vas okrene djavo, tako se i vas zivotni put od kose linije ukrsti sa drugim.

U tom ukrstenom krugu stoji vasa sudbina. Nije losa, ali je puna rada, odricanja, zrtvovanja za sve.

Kao da zivite sami, tako se sami borite da bude dobro njima, pa tek vama. Znate da morate ugoditi drugima, pa tek sebi. Takvi ste, tako vam pisano. Svi vas vole jer ste dragi kao osoba i dobri kao covjek.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali ovaj dlan, izabrali ste ukrstene linije srca. To vam govori da ce se vas zivotni put ukrstiti sa  vasom zivotnom sudjenicom.

Vi ste od onih koji su imali nekoga da ga stite u svim okolnostima. Nikada se niste posebno patili u zivotu. Poticete iz skromne poirodice koja vas je pomagala i gurala dalje. Kada ste se trgnuli otisli ste na skole, pa ste i selo zamjenili za grad.

Putevi su vam se ukrstali. To znaci da ste i vi imali teskih trenutaka. Sretali ste se sa razlicitim ljudima. I dobrim i losim.Trazili ste put uspjeha ili onog drugog.

Malo sjaja koji vas je obasjao, trebalo je da zaboravite svoje malo mjesto. Draga lica iz mladosti. Skrasili ste se gdje ste znali, i gdje vas je linija srca presjekla. To je vasa sudjenica, koja je vasa sudbina. i zivotni partner.

Stranice: 1 2