MAGICNO SRCE ti otkriva LJUBAVNU SUDBINU  za 2021. godinu – biraj PAZLJIVO, jedno je znak BOLNOG RASKIDA!

MAGICNO SRCE ti otkriva LJUBAVNU SUDBINU za 2021. godinu – biraj PAZLJIVO, jedno je znak BOLNOG RASKIDA!

28. ožujka 2021. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja je za ljubav uvijek davala sve od sebe. Nikada u zivotu ne bi povrijedio osobu koju volis, ali tebe neke ljubavi jesu. Ipak, ti nisi osoba koja ce zbog drugih izgubiti vjeru u ljubav.

Ljubav je tebi sve u zivotu, jer nikada sebi neces dozvoliti da tuga nadvlada tvojim zivotom. Jesu te pratila razocarenja, ali vjeru u ljubav ti ne gubis. Svjestan si da se u zivotu za mnogo toga mora boriti, pa tako ponekad i za ljubav.

Sreca u ljubavi nije ti uvijek bila naklonjena, ali ti se za svoju srecu nisi prestao boriti.

U narednoj godini ti ces imati mnogo srece, jer napokon dolazi do ostvarenja tvog najveceg sna. Ti ces naime u narednoj godini da upoznas svoju srodnu dusu koja ce tebi samo srecu u zivot donijeti.

Pred tobom je velika ljubavna sreca u koju na pocetku ni sam neces moci povjerovati. Sa osobom koju ces sresti ti ces provesti samo sretne dane,jer tebi je ta sreca uvijek bila sudjena. Nova godina u tvoj zivot donosi novu ljubav sa kojom ces ti samo za iskrenu srecu znati. Vrijeme dolazi u kojem  ce se sve promjeniti na bolje.

 

SRCE BROJ 2

Mada nisi osoba koja ocekuje previse, malo vise srece u ljubavi bi tebi itekako dobro doslo. Osoba si koja zeli povjerenje u svojoj vezi, ali sumnje koje te prate ne mozes tek tako odloziti u stranu.

Prema osobi sa kojom si sada imas velika osjecanja, ali na zalost i velike sumnje. Mada ne zelis da gubis povjerenje u osobu koju volis, svoja osjecanja ne mozes promjeniti.

U narednoj godini ti ces da dozivis jedno veliko razocarenje, jer tvoj osjecaj tebe nece prevariti.

Doci ce do bolnog raskida, jer tvoje sumnje ce se ispostaviti kao tacne. Nisi jedina osoba u zivotu voljene osobe , i ti preko toganeces moci preci. Bolan raskid slijedi, ali ti ces jos da pronadjes svoju pravu srecu.

Ko ne umije da cijeni tvoja osjecanja, nema sta ni da trazi na tvojoj strani. Ljubav ti je jako bitna, ali ti znas da cijenis sebe i neces dozvoliti da se neko sa tvojim emocijama samo igra.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2