LJUBAVNE TAROT KARTE: Izaberi jednu koja te najviše privlači i saznaj kad ćeš pronaći SREĆU

LJUBAVNE TAROT KARTE: Izaberi jednu koja te najviše privlači i saznaj kad ćeš pronaći SREĆU

2. travnja 2021. 0 By Lala

Naime, ono sto vi ocekujete nece ici bas tim tokom kojim ste vi zamislili. Ali to ce sve biti ipak u vasu korist. I to ce vam ubrzo nakon svega toga postati jasno. Kroz sva desavanja koja vas ocekuju, pojavice se neko ko ce vas ocarati. Sva vasa paznja ce bukvalno preko noci da se preorijentise na nekog ko ce vam odmah pokazati svoju ljubav i privrzenost. To ce vam se najvise od svega i dopasti.

Dosta vam je toga da ste ste na cekanju, da ste opcija ili rezerva. Vi imate svoj zivot i svoj put i konacno ce vam krenuti na tom planu.

Cestitamo, jer ce ubrzo vas zivot da postane zaista prelijep. Sve ono sto vam nedostaje imacete i osjeticete da sudbina konacno ima pravi plan za vas.

KATRA BROJ 3 – Vi pod hitno morate poceti razmisljati o sebi, o svojim potrebama, otvoriti oci i pogledati sta sve vec imate a da toga niste svjesni. Zaslijepljeni ste imaginarnom slikom savrsene ljubavi koju ste davno jos stvorili u glavi. Da li osjecate da sve sto je ta slika kristalnija u vasoj glavi da ste zapravo usamljeniji.

Stanite na trenutak i pogledajte oko sebe. U vasem zivotu vec postoji neko ali vi ga ne vidite. Shvatite da vam vrijeme curi i da situacija nece dovijeka biti ovakva kakva je sad. Probudite se, jer ako jos malo budete ignorisali sve sto on pokusava, pojavice se neka druga koja ce to znati prepoznati i on vise nece biti vas.

Nemojte propustati lijepe stvari koje su vama namjenjene i cekaju samo na vas. Zivite svoju ljubav, strahu ovdje nema mjesta.

Stranice: 1 2