Saznajte kome VLADAVINA MESECA MENJA ŽIVOT iz korena!

Saznajte kome VLADAVINA MESECA MENJA ŽIVOT iz korena!

27. travnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vi ste u poslednje vreme davali svoj maksimum kako bi ostvarili ono što ste sebi zacrtale. Sreća vas nije uvek pratila u to vreme ,ali to će se sa vladavinom meseca drastično promeniti. Pred vama su divni trenutci u kojima će se vaš trud isplatiti. Vas  očekuje jedan veći novčani dobitak koji će sve da promeni. Na polju ljubavi vas očekuje jedan susret koji  će vas ostaviti bez daha.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, pred vama je period u kojem će vas pratiti sreća. To ćete posebno primetiti na ljubavnom planu, jer vi ćete privuči pažnju osobe do koje vam je mnogo stalo.Nova ljubav je blizu, i vama će se život totalno promeniti. Mada niste bili u potrazi za srodnom dušom, ona će ipak da uđe u vaš život. Na poslovnom polju ostvarujete samo dobre rezultate.

 

STRELAC

Dragi strelci, ostvaite poslovne obaveze u stranu, i posvetite se dragim ljudima. Vladavina meseca vam donosi priliku da razjasnite neke stvari koje već dugo izbegavate. Jednu dragu osobu ste mnogo povredili, ali vaš posao je bio mnogo preći. Niste uspeli da pronađete vremena za izvinjenje, ali vaše poslovne obaveze su bile samo izgovor kako se ne bi suočili sa istinom. Ovaj put ne smete propustiti priliku, u suprotnom će ta osoba  zauvek otići iz vašeg života.

 

JARAC

Dragi jarčevi, u ovom periodu vas očekuju veliki izazovi na poslovnom polju. Vama će se pružiti prilika za novo radno mesto. To ne smete propustiti, jer sa novim poslom dolaze i veći novčani dobitci. Sreća je na vašoj strani, na vama je da je iskoristite za svoje dobro. Na polju ljubavi vi ćete samo uživati.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, vladavina meseca je odličan period za neke nove poslovne poduhvate. Imate divne ideje i one će biti odlično prihvačene. Nemate razloga za brigu, jer novi izazovi donose samo dobre rezultate za vas. Na polju ljubavi vas očekuje jedno iznenađenje koje će vas oduševiti. Vaš partner će učiniti nešto što će vas mnogo usrećiti.

 

RIBA

Drage ribe, ovaj period će vam napokon doneti odgovore na pitanja  koja vas već duže vreme muče. Vi ćete osetiti veliko olakšanje, jer  ono što ćete saznati mnogo će vas obradovati. Pred vama su dani ispunjeni veselim momentima. Vi nećete imati razloga za brigu jer će srećne zvezde biti na vašoj strani.

Stranice: 1 2