Zene koje predju 35-tu godinu… One su kao VINO: Sto su STARIJE,to su BOLJE!

Zene koje predju 35-tu godinu… One su kao VINO: Sto su STARIJE,to su BOLJE!

29. travnja 2021. 0 By Lala

Zene koje predju 35- tu godinu postaju tada svesne sebe.Postaju svesne svoje lepote i toga da one mogu sve sto pre nisu smele ili nisu znale.

Tada su zene sigurne  u sebe i ne libe se da urade bilo sta  kako bi im osmeh bio na usnama.

Dok kao mlade i neiskusne devojke cesto pate zbog ljubavi i cekaju da im muskarac koji im se svidja pridje,  potpuno je druga situacija kada udju u zrele  godine jer  onda znaju sta je ono sto zele ali isto tako  i kako to da dobiju.

To je jednostavno u njihovoj krvi,da budu snazne i istrajne   i da se ne libe da priznaju  sta je ono sto zele.

Tako ce bez imalo stida prici muskarcu koji im se svidja i ucinice sve da mu ovoje srce i pri tome nece biti ni stidljive ni povucene kao kada su bile jako mlade,nece se plasiti neuspeha vec ce jednostavno znati kako da se ponasaju  da ih taj muskarac ne odbije, ali cak i da se to desi one ce znati da se snadju i da poraz shvate kao lekciju.

Jednostavno su svesne toga da su vredne   kao zene i znaju da iskoriste svoj najveci adut kako im nijedan muskarac na ovom svetu ne bi odoleo.

One se usudjuju da nose garderobu koja se  mozda nikako ne uklapa po modnim pravilima ali ovo su godine kada zena ne mari za pravila vec zivi onako kako ona hoce i onako kako njoj odgovara i pri tome nimalo ne mari  sta ce bilo ko reci ili misliti o njoj.

Nastavak na sledecoj…

Stranice: 1 2