Možete li vi pronaći 5 RAZLIKA koje se nalaze na ovoj SLICI?

Možete li vi pronaći 5 RAZLIKA koje se nalaze na ovoj SLICI?

5. svibnja 2021. 0 By Maja

Dragi naši, u poslesnje vreme smo imali razne skrivalice i zagonetke za vas. I ovaj put smo vam pripremili jednu slatku sliku na kojoj se nalazi pet razlika. I naravno kao uvek na prvi pogled sve  izgleda isto, ali vi znate da to nije tako. Slatki leptirići sa cvetom u ruci se razlikuju, a na vama je da pronađete te razlike. Uvek se trudimo da vam ulepšamo vreme pa tako i ovaj put. Opustite se i pogledajte ovu sliku pažljivo. Jeste li već uočili neke razlike?

Zaiata činimo sve kako bi se vi zabavili pa se nadamo da će tako biiti i ovaj put. Neke su lakše a neke možda malo lakše za rešiti. Ova koju smo vam pripremili spada u one malo teže, ali vaša upornost će se kao i uvek isplatiti. Lepo je kada pronađete sve greške , a da pri tome ne gledate u rešenje koje smo naravno kao i uvek pripremili na sledećoj stranici. Ali dok dođemo do nje na vama je da se malo potrudite, i pri tome naravno lepo zabavite. 5 razlika treba da pronađete, nadamo se da ćete u tome i uspeti. Naš cilj je da vam pririedimo lepe i zanimljive trenutke a na vama je da pažljivo pogledate i pokušate pronaći svih 5 razlika. Slatk leptirići u svojoj ruci drže cvet na koji također treba da obratite pažnju. N eželimo mnogo da vam odajemo, aali malo pomoći nije na odmet.

Vi se uvek trudite da što pre rešite svaku skrivalicu i zagonetku koju vam postavimo. Za ovu će vam možda trebati malo više vremena. Na sledećoj stranici je rešenje sa zaokruženim razlikama. Nadamo se daćete samo pogledati jeste li  i pronašli svih 5 koje smo sakrili. Naravno uvek možete pogledati rešenje na sledećoj stranici.

 

Nastavak na sledećoj stranici..

Stranice: 1 2