Ovaj znak je ANĐEO, koji po POTREBI postaje GORI od đavola i RUŠI SVE PRED SOBOM!

Ovaj znak je ANĐEO, koji po POTREBI postaje GORI od đavola i RUŠI SVE PRED SOBOM!

5. svibnja 2021. 0 By Maja

Jarac je jedna plemenita duša, koja nikome ne želi zlo. On će pomoći, i kada svi okrenu leđa. Njegovo srce je toliko  veliko da on ume sebe da zapostavi kako bi usrećio osoe koje on voli. Za njega ne postoji granica ljudske dobrote. Ovaj znak mnogima služi za primer, jer on je pošten u svim segmentima svog života. On će svakome pružiti ruku pomoći. Ne podnosi kada se nekome nanosi nepravda, on se protiv nje bori kao retko ko drugi. Emotivan je i tuđe suze njega mogu mnogo da zabole. On je anđeo u duši, koji uvek traži pravdu za one kojima se nanosi zlo.Ali, on traži pravdu i za sebe.

On je dobar čovek, ali ko povredi njegovo dobro srce u njemu budi đavola. Sve će da pruži za ljude koje voli, ali te ljude on čuva svim svojim srcem. Povrediti njih je isto kao i povrediti njega. On će da se bori za svoje najmilije za njih ruši sve pred sobom, ukoliko ih neko povredi. Jarac je znak koji prezire licemerstvo.

On je prema ljudima uvek iskren, i tu iskrenost očekuje zauzvrat. Ne lažite osobu rođenu u znaku jarca, jer ona će to vrlo lako da primeti. Ona može da oseti zlo i laži kao niko drugi. Jarac može mnogo da trpi, ali i on ima svoje granice. Sa jim se ljudi ne vole zamerati, jer on vraća svakome po potrebi. Nije da se voli svetiti, ali on neda na sebe.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2