CAROBNA  PTICA SRECE:    Izaberi jednu i saznaj sta ti LEPO SLEDI  USKORO!

CAROBNA PTICA SRECE: Izaberi jednu i saznaj sta ti LEPO SLEDI USKORO!

7. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO    PTICU BROJ JEDAN:

Osoba si koja je iskrena. Osoba si koja  ume da voli kao nijedna. I ono sto je kod tebe najlepse jeste tvoja silna potreba da imas kraj sebe ljude koje volis. Dakle,   vrlo uskoro ces biti nagradjen za sve one lepe stvari koje si    uradio.

Nekome je jako stalo do tebe i tako ce i ostati tokom sledecih nekoliko dana  i  pitanje je trenutka kad ce ti to biti saopsteno.

Moguce je da je rec o osobi  za koju ni u kom slucaju ne bi ni pomislio da  si joj vazan ali u tome i jeste stvar. Time ce  iznenadjenje biti vece.

 

AKO SI IZABRAO    PTICU BROJ  DVA…

Ono sto je cinjenica jeste da ces tokom sledecih nekoliko      nedelja imati vise srece nego sto si imao od pocetka ove  godine.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovo pre svega  biti  vesti koje ce se ticati ljubavi. Dakle jako su velike  sanse da ces konacno  moci da se uveris u to da je nekome stalo do tebe i to je ono najlepse sto ce ti  se desiti tokom sledecih nekoliko dana.

Jako je vazno da kazemo da nije vazno sta ko kaze, vec da se boris za ono sto tvoje srce zeli.

Ti si osoba koja je mnogo patila zbog ljubavi ali   konacno ce    sve doci na svoje i moci ces da kazes da   je  i u tvom zivotu krenulo na bolje.

Moguce je da ce cak doci do toga da se   jedna bivsa ljubav vrati u vas    zivot.

Ako je to ono sto zelis onda toj osobi daj priliku    da ti dokaze da se kaje sto te nije cuvala  dok te je imala kraj sebe.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2