Izaberi ZIVOTINJU i saznaj ISTINU o SVOM KARAKTERU! – Jedna je znak da si ANDJEO koji HODA ZEMLJOM!

Izaberi ZIVOTINJU i saznaj ISTINU o SVOM KARAKTERU! – Jedna je znak da si ANDJEO koji HODA ZEMLJOM!

8. svibnja 2021. 0 By Maja

TIGAR BROJ 1

Ti si osoba koja je jaka , neko ko ima tako jak karakter da moze da savlada sve. Osoba si koja mnogo cini kako bi bila sretna, ali u isto vrijeme ne zaboravljas druge. Znas ti vrlo dobro i da budes vrlo neprijatan sagovornik ako ti nesto nije pravo.

Za dobro se ti uvijek zauzimas, jer tako si naucio i nista se do sada nije promjenilo.

Veliki si borac za svoju srecu jer ne dozvoljavas da te bilo ko zaustavi kada je tvoja sreca u pitanju. Ljudi te cijene, ali ti si uvijek pokazivao samo svoju jaku stranu. istina je da u tebi postoji i ona njeznja strana za koju niko ne zna.

Ti si jaka, ali i veoma emotivna osoba. Tvoj zivotni moto je da sa  mnogo truda i rada mozes postici sve. Ti si osoba veoma vedre naravi koja zna sa pravim osobama iz duse da se nasmije.

Ti si osoba koja na zivot gleda realno.Neko ko zna da masta  o necemu boljem u svom zivotu, ali ti ces se za to potruditi, neces cekati  da se desi cudo Ti si dobra osoba koja se trudi da ostvari svoje snove i ti ne ocekujes da te snove bilo ko za tebe ostvari osim tebe samog. Covjek si kojeg mnogi sebi uzeti za primjer.

 

MACE BROJ 2

Ti si veoma njezna osoba koja je mnogo emotivna . Ali ti si istovremeno i veliki borac za sve sto ti je u zivotu bitno. Macka jeste bice koje sluti samo na nesto predivno, ali kao sto znate mogu macke biti i drugacije. Tako je i sa vama. Vi ste dobri svakome , sebi najmanje ali vi to znate.

Mnogi su vas razocarali, ali vi niste osoba koja ce mirno sjediti, vec cete biti zeljni osvete za vase ranjeno srce.

Svakome vratite milo za drago. Vi jeste mirna osoba, ali ukoliko neko vas  povrijedi, vi znate kako da uzvratite. Vas karaketer je jak, jer vi ste osoba koja jeste njezna, ali i neko ko ce se uvijek zauzeti za sebe , a posebno za osobe koje su vam srcu drage.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2