Svi VIDITE ZEČEVE na ovoj slici,ali samo GENIJE može da NAĐE MAČKU!

Svi VIDITE ZEČEVE na ovoj slici,ali samo GENIJE može da NAĐE MAČKU!

10. svibnja 2021. 0 By Maja

Dragi, naši evo još jedne  slatke skrivalice koju smo za vas primremili. Ovaj put vam donosimo ne baš tako lagan zadatak. Do sada ste uspešno rešavali sve naše skrivalice i zagonetke, nadamo se da će tako biti i ovaj put. Mada smo vam ovaj put malo više otežali nego uobičajeno. Skrivalica koja je pred vama zahtjeva svu vašu pažnju i koncentraciju. Samo oni sa odličnom moći zapažanja će uspeti da pronađu mačku na ovoj slici.

Ne želimo da vam postavljamo jednostavne zadatke, jer ste se pokazali kao  odlični u rešavanju. Zato je ova skrivalica malo drugačija od ostalih. Ne tražimo više predmeta koje trebate pronaći, već samo jednu mačku. Jednu pored ovoliko zečeva, Ko od vas ima tako dobru  moć zapažanja ?  Svaki put nas iznenadite koliko vas je zainteresovano za naše skrivalice, i mi donosimo samo najbolje za vas. Želimo da uvek bude nešto drugačije, pa i ako je skrivalica, trudmo se da nikada ne budu slične.

Primetili ste zečeve ,ali jeste li primetili mačku, gde bi ona mogla biti sakrivena ? Ka što smo vam rekli , jednostavno sigurno neće biti. Ali uz malo više truda i malo više obračanja pažnje na detalje mogli bi uspeti. Kao i uvek nadamo se da ćete biti uporni i da nećete lako odustati. Ako vam ne krene iz prve, nebrinite. Napravite malu pauzu pa pgledaje ponovo. Skrivalica jeste teška ali,može se rešiti ukoliko ste genije, jer samo genije može rešiti ovu tešku skrivalicu. Interesuje nas koliko genija imamo na ovom našem sajtu?

Na sledečoj stranici se nalazi zaokruženo polje sa mačkom. Ukoliko je niste pronašli videće na zaokruženom mestu, kako je vešto bila saktivena. Kao uvek nadamo se da na sledću stranicu prelazite samo da uporedite svoje rešenje sa našim. Igramo pošteno, i ne želimo da vidite rešenje pre nego što ga sami ne pokušate pronaći. Ako baš ne umete da pronađete mačku među zečevima, onda naravno morate pogledati rešenje.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2