VIKEND HOROSKOP: SAZNAJTE ko mora da prestane DA ŽIVI u ZABLUDI!

VIKEND HOROSKOP: SAZNAJTE ko mora da prestane DA ŽIVI u ZABLUDI!

13. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vam će ovaj vikend proteći radno. Mnogo toga ste zapustili, i neke obaveze morate završiti iako ste imali druge planove. Ipak vi ne bežite od obaveza, i vi ćete sve uspeti da završite. Možda na kraju uspete da pronađete vremena i za odmaranje, ali ono što je vama bitno je da ispunite što ste naumili da završite. Podršku i pomoć partnera imate u svakom slučaju.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će ovaj vikend proteći relativno mirno. Ne očekuju vas neka posebna dešavanja uglavnom će sve proteći mirno. Vreme ćete provesti u društvu dragih ljudi koje ste u poslednje vreme malo i zapustili. Njihovo društvo će vam mnogo prijati, i vi čete napokon moće da se lepo odmorite. Mnogo ste radili u poslednje vreme, odomor je upravo ono što će vam dobro doći.

 

STRELAC

Dragi strelci, budite iskreni prema sebi i osobi koju volite. Prestanite da krijete svoja prava osećanja, jer vi dobro znate da vaše emocije nisu kao što su nekada bile. Vaš partner zaslužuje istinu, pa makar ona bila bolna za oboje. Počeli ste da živite u zabludi, a to vas sigurno neće dovesti daleko.

 

JARAC

Dragi jarčevi, ne obračajte pažnju na tp šta drugi misle. Previše ste u poslednje vreme patili, jer ste dozvolili da vas povrede osobe koje nisu vredne vaše pažnje. Ovaj vikend se posvetite ljudima koji va svole bez obzira na vaše greške. Budite svesni da je  ljudski grešiti, i  da ne možete svakome ugoditi. Posvetite se onome što je vama bitno u životu.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, ovaj vikend će proteći bez problema i posebnih promena. Vi ćete uživati u društvu dragih ljudi, jer to je ono što vam je sada i potrebno. Nemate apsolutno nikakovog razloga za brigu, jer vas ne očekuju nikakvi problemi, već samo lepi trenutci. Uživajte jer ste to i zaslužili.

RIBA

Drage ribe, ovog vikenda više pažnje posvetite voljenoj osobi. Mnogo ste zadnjih dana bili posvećeni samo sebi i svom poslu. Povredili ste osećanja vašeg partnera iako to niste želeli.Ljubavne zvezde su na vašoj strani, na vama je da iskoristite svaki trenutak. Vi ćete biti svesni svoje greške i vaš partner će ipak imati veliko razumevanje za vas.

Stranice: 1 2