Ovim znacima je sudjeno kad tad da se obogate! JESTE LI VI TAJ ZNAK?

Ovim znacima je sudjeno kad tad da se obogate! JESTE LI VI TAJ ZNAK?

15. svibnja 2021. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage, kao vrlo neodlucne osobe uvijek oklijevate u izboru izmedju obicnih i materijalnih stvari. U principu za vas je novac samo sredstvo da se prezivi tako da ne trazite puno.Zadovoljni ste vi i bez  njega tako da ste daleko od bogastva.

SKORPIJA

Drage skorpije, zavas novac nije problem jer ga nikada niste ni imale previse pa neocekujete da se obogatite. SKROMNI STE  pa vam ne smeta nista.

STRELAC

Dragi  strelci kao sto se ocekuje na potezu ste!Uborbi na sve ili nista niste gubili nadu. Imate ulog u igrama na srecu ali ne slutite sta vas ceka. PREMIJA. Skoro ce svanuti dan kada cete biti vrlo bogati.

JARAC

Dragi jarcevi, vi se samo hvalisete da imate a ustvari nikada niste imali dovoljno, niti cete biti bogati. Nije vam pisano da to budete.

VODOLIJA

Drage vodolije,vi ste zanesenjak po prirodi, pa dok se neki bore da sve dobiju vi to zanemarujete.Nemate vi zasto da brinete, imate dovoljno.Posao, porodicu i krov nad glavom.

RIBA

Drage ribe, trazeci nesto u vrtlogu zivota pout carobnog stapica ili neceg slicnog vi cete postati ZLATNA RIBICA. Desice se to vrlo brzo. Zasluzili ste to a i sudjeno vam je da kad tad budete bogati i zivite lagodnim zivotom. Tome ste se uvijek nadali a i sudbina je na vasoj strani.

Budite tako dobri i realni u daljem zivotu. NOVCI  se potrose lako i brzo.

Dobar ste covjek pa ste zahvalni  za sve dobro i lose u svome zivotu.

Stranice: 1 2