Izaberi svoje SRETNO SLOVO i saznaj sta ti donosi !- Jedno je znak NAJVECE SRECE !

Izaberi svoje SRETNO SLOVO i saznaj sta ti donosi !- Jedno je znak NAJVECE SRECE !

16. svibnja 2021. 0 By Maja

SLOVO-S

Ovo je tvoje sretno slovo, i ono donosi velike promjene u tvoj zivot. Pred tobom je velika poslovna sreca koja ce mnogo toga u tvom zivotu da promjeni , ali samo na bolje.

Jedan poslovni san ce se ostvariti i niko sretniji od tebe nece biti.

Pred tobom je sreca kakvoj se mozda ni  sam nikada nisi mogao nadati. Slovo S donosi ti poslovnu srecu koja ce ti mnogo pomoci.

 

SLOVO-Z

Slovo Z sluti velikim promjenama  u tvom ljubavnom zivotu. Velika sreca u ljubavi tebe nije pratila , ali ti si u svoju srecu uvijek vjerovao. Nadu nikada nisi gubio jer ti iskrenu ljubav zelis i iskrenu ljuabav ces i imati u svom zivotu.

Pred tobom je jedan susret koji ce sve da promjeni.

Ljubavna sreca tebe ocekuje na kojoj ce ti mnogi zavidjeti. Niko sretniji od tebe nece biti, jer ti upoznajes svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu.

 

SLOVO-E

Nije ti uvijek najveca sreca naklonjena ali ti si osoba koja se nikada ne predaje. Uvijek se trudis da ostvaris svoje ciljeve, pa i kada je najteze. Uporna si i vrijedna osoba koja  zna sta zeli i koja pokusava za svoju srecu posteno da se izbori.

Slovo E sluti velikim promjenama koje ce ti samo veliku srecu donijeti.

Sve o cemu sada mastas ti ces uspjeti ostvariti. Tebi ce poci za rukom da sve probleme ostavis iza sebe jer novcana sreca ce tebi biti i vise nego naklonjena. Mnogo toga ce da ti podje za rukom jer uvijek si posteno radio i sudbina ce tebe zbog toga da nagradi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2