Odaberi KRALJA i saznaj čim će te KARMA uskoro NAGRADITI

Odaberi KRALJA i saznaj čim će te KARMA uskoro NAGRADITI

17. svibnja 2021. 0 By Lala

KRALJ MAK

 

Ova karta predstavlja i oznacava priliv novca, imovinsko poboljsanje, prosirenje ili nasljedstvo. Sto znaci da vas jako brzo ocekuje NOVCANI  ili u nekom drugom obliku veliki dobitak. i to bas u pravom momentu. Okusajte se u igrama na srecu i novu godinu bi mogli docekati na mjestu na kojem ste oduvijek mastali.

Sreca je na vasoj strani budite joj prijateljica. U ovoj godini dosta ste ulagali i nije vam se nesto vracalo, pokusavali ste i imali vise opcija ali vas je ipak nekako stjeralo uz zid. Karma nikad ne grijesi, osjeticete blagostanje vrlo brzo.

 

KRALJ KOCKA

 

Ukoliko ste izabrali ovog kralja, vas slijedi unapredjenje na poslovnom planu.  ili mozda cak i potpuna promjena radnog mjesta. Svako od nas je stvoren za nesto odredjeno i u tom je svakako najbolji. Imate tu srecu da cete se pronaci na ovom polju i da cete vremenom postati jako uspjesni.

Dosta puta u prethodnom periodu vam se cinilo da vam nista ne polazi za rukom ali vi niste odustajali. Niste se predali kada je to bilo u jednu ruku za ocekivati, uzdigli ste se iznad svojih problema. Najbitnije u svemu ovome je da je tome dosao kraj i da cete konacno moci da odahnete. Svojim zalaganjem dokazali ste sami sebi da mozete da ostvarite skoro sve sto zamislite a to je u jednu ruku  neprocjenjivo.

Stranice: 1 2