LJUBAVNI HOROSKOP  za 19.MAJ: Ova SREDA ce nekome biti PROSTO CAROBNA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19.MAJ: Ova SREDA ce nekome biti PROSTO CAROBNA!

18. svibnja 2021. 0 By Lala

 

OVAN

zauzeti:Ako ste resili da ovo leto sa partnerom odete na letovanje , moracete da se malo vise potrudite i odreknete nekih stvari kako biste skupili dovoljno novca.

Slobodni:Ponasate se kao da ste vec osvojili osobu u znaku Bika ali ste jos daleko od toga.

 

 

BIK

Zauzeti:Povedite vise racuna kako se ophodite prema partneru koji je poceo malo sumnjivo da se ponasa.Nekako se udaljava od vas i vama to smeta.

Slobodni:POcnite da poklanjate malo vise paznje porodicnim odnosima i brigama clanova vase porodice.

 

 

BLIZANCI

Zauzeti:Pocnite da se ophodite prema partneru onako kako je i zasluzio i da mu pruzate mnogo vise paznje nego sto ste do sada. Oseca se blago usamljeno. Nadjite vremena za njega.

Slobodni:Danas biste mogli da malo izadjete sa prijateljima i da se lepo provedete.Odavno niste izasli i vreme je da se malo opustite.

 

 

RAK

Zauzeti:Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Danas iskoristite to! Nemojte danas propustiti sansu koja vam se ukazuje.

Slobodni:Osoba u znaku bika sve cesce vam salje male znake paznje i vi pocinjete sve cesce da mislite o njemu.

LAV

Zauzeti:Uvek budite iskreni prema partneru i nemojte dozvoliti da male i sitne lazi uticu na vasu vezu ili brak. Jer jedna po jedna laz i vas odnos vec ide u suprotnom smeru.

Slobodni:Niste trenutno raspolozeni da se vidjate sa bilo kime.

 

 

DEVICA

Zauzeti:Partner mora obratiti vise paznje na Va i konacno naci vise vremena koje treba da posveti porodici. Ali nemojte se nervirati oko stvari koje ne mozete da promenite. Uzivajte u svakom danu.

Slobodni:Ako Vam se i dalje dopada jedan Lav, potrudite se da ga sarmirate na sve moguce nacine.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2