ZVEZDANA UPOZORENJA: Nekim znacima STIZU BOLNI DANI,a  neke ce SUDBINA NAGRADITI…

ZVEZDANA UPOZORENJA: Nekim znacima STIZU BOLNI DANI,a neke ce SUDBINA NAGRADITI…

19. svibnja 2021. 0 By Lala

    VAGA

Vi cete u mesecima koji su pred nama imati velike dileme . Necete  znati ni sami sta je ono sto zelite  i sta vam  zapravo  treba  za srecu.

Odluke koje vas cekaju nece biti lake …  Ali moramo  da kazemo da ih morate doneti jer one ne  uticu samo na vas vec i na ljude do kojih vam je stalo.

Ono sto je takodje vazno da kazemo jeste da nema sumnje da ste osoba koja kada nesto pozeli itekako ume to i da dobije. Uvek igrate posteno i fer i osoba ste koja je  svesna toga koliko  vredi sto je vrlo vazno.

Na kraju cemo samo da kazemo da ste osoba koja ume da se izbori za svoje zelje.     Ali naravno nikada po cenu necijih suza. Period koji vam sledi vam mozda nece pasti lako….   Ali cete  svakako imati priliku da se uverite u emocije osobe do koje vam je stalo.

Samim cete tim znati sta dalje da cinite.

I za kraj samo da kazemo da  imate na umu da je zivot jedan…  Da  vi odlucujete o tome u kom ce smeru ici vas  zivot… Ne cinite ono sto ne zelite i ne libite se da se borite za ono sto hocete. Naravno, sve dok to ne ugrozava nikog…

 

  BLIZANCI

Za vas imamo kratku poruku koja se sastoji u tome da morate da  vodite racuna o tome sta radite.

Moguce je da cete u svojoj bliskoj buducnosti povrediti nekog do koga vam je  iskreno stalo.

Naravno da to necete uciniti namerno ali        ce posledice toga svakako biti velike i  jake.

Dodacemo samo da ste vi osoba koja zna sta zeli… I  koja moram da vodi racuna o tome da se   vase  zelje ostvare….  Ali da uvek imate na umu da nekada moramo i dici ruke.

Stranice: 1 2