Izaberi SANTU LEDA – jedna je znak da ces zbog NESRECNE LJUBAVI zauvek ZALEDITI SVOJE SRCE!

Izaberi SANTU LEDA – jedna je znak da ces zbog NESRECNE LJUBAVI zauvek ZALEDITI SVOJE SRCE!

22. svibnja 2021. 0 By Maja

SANTA LEDA BROJ 1

Ti si osoba koja nikada nije zeljela da da se odrekne svoje ljubavne srece. Ti u ljubav vjerujes i kada ti je nateze, jer ljubav je bila i ostala tvoj zivotna vodilja. Tebe velika sreca nije pratila kada je tvoj provatni zivot u pitanj.

Mnogo razocarenja je iza tebe koja su ti slomila srce, ali uvijek si znao da ces imati srece u ljubavi. Taj osjecaj tebe nikada nije napustao, i sigurno je da te nije ni prevario.

Santa leda koju si izabrao sluti na jedno poznanstvo koje ce se desiti u tvojoj blizoj buducnosti. Sreca ti je namjenjena kao mal kome drugom, jer ti ces upoznati svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu kojoj si se uvijek nadao. Tvoje srce je uvijek bilo samo iskreno, sudbina ce tebe zbog toga nagraditi. Tebi je sudjena ljubav koja ce i ostati u tvom zivotu.

Razocarenja koja su te do sada pratila nisu mogla da uniste tvoju nadu u veliku ljubav.

Velika ljubavna sreca uskoro kuca na tvoja vrata i niko sretniji od tebe nece biti. Sa osobom koju ces upoznati ti ces u svom zivotu ostvariti mnogo. Ljubav ti je sudjena i problemi zauvijek pripadaju proslosti.

 

SANTA LEDA BROJ 2

Zasvoju ljubavnu srecu ti cinis mnogo. Zelis da budes sretan sa osobom koju mnogo volis, jer za tebe je ljubav uvijek bila nesto posebno. Nikad nisi ljubav uzimao zdravo za gotovo, jer ti ljubav postujes. Osoba si koja mnogo cini za voljeno bice, ali u zadnje vrijeme su pocele velike sumnje da te prate.

Nesto se je u tvojoj vezi promjenilo, ali ni sam ne znas sta. Tvoj partner kao da nije kao prije, ali ti ne zelis da mislis da je druga ljubav usla u njegov zivot.

Nazalost tebe ocekuje istina koja ce ti slomiti srce. Osoba koju volis najvise na svijetu, tebi ce uskoro priznati bolnu istinu. Nazalost ti nisi jedina ljubav u zivotu svog partnera, i to saznanje tebi ce zalediti srce.

Poslije svega sto je pred tobom samo su male sanse da ces ponovo moci nekoga tako iskreno voljeti.

Uskoro ti dolaze promjene koje ti nece lako pasti, jer sve u sto si vjerovao pada u vodu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2