IZABERI SILUETU ZIVOTINJE kako bi saznao SVOJU BUDUCNOST-JEDNA je ZNAK da ces se IZBORITI ZA SVOJU SRECU!

IZABERI SILUETU ZIVOTINJE kako bi saznao SVOJU BUDUCNOST-JEDNA je ZNAK da ces se IZBORITI ZA SVOJU SRECU!

24. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SILUETU

SLIKE

BROJ JEDAN:

Vas izbor je pao na siluetu jelena ili kosute i to je ono sto  odslikava vas svet, vasa nezna osecanja i vasa nesigurna razmisljanja.

Vi ste jako nezni, ali ma koliko ste nezni, toliko posedujete snagu koja vas vodi, i onaj osecaj da je zivot san i da ga moramo odsanjati.

Takvo vase razmisljanje jasno govori da ste veliki idealista u svemu, pa da isto tako idealizujete i ljubav, i kao fikciju i kao osecanja.

Svesni ste da zivot nije san i da morate prihvatiti brojna iskusenja i neminovnosti. Tako ste svesni da ljubav  nije zlatna kocija, niti bajka koja uvek ima srecan kraj.

Mada biste zeleli da budete vodja u toj kociji sa praporcima, svojom velikom ljubavlju i osobom koja bi bila vase drugo JA.

Rado biste svoju srodnu dusu da trazite dugo i nadjete iznenada i da vam ona bude  sve ono sto ste sanjali  u snovima bez kraja, i bez pocetka.

Izmice vam se ljubav ispred vas, osobe koje biste zeleli, odlaze sa drugima pod ruku.

Vas san cesto postaje tudji, a hteli biste da sanajte na svoj sopstveni nacin.Vi zivite za jedno bice, i dalje ne biste tragali.

I mada ste tako resili, ipak cete ostati ranjeni u dusi, odbaceni.  Jos niste nasli srodnu dusu mada ste misdlili da jeste.

Ostace suze, vas bol i ranjena dusa a vi cete se povuci u sebe. Da biste se izborili za svoju srecu, morasti biti jaci.

Ne smete se povlaciti u samocu, nego moraste dragati za drugom, trecom osobom, sve dok ne nadjete onu pravu!

Ne predajite se!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2