SUTRA:Strelcu posao kvari vezu, Rak će se zauzeti za dragu osobu, pred Jarcem je sreća, ali i velika ljubomora…

SUTRA:Strelcu posao kvari vezu, Rak će se zauzeti za dragu osobu, pred Jarcem je sreća, ali i velika ljubomora…

24. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Danas idete na sve ili ništa kada je ljubav u pitanju. Sviđa vam se jedna osoba i to već duže vreme.Nećete oklevati, već ćete napraviti prvi korak. Ljubavna sreća će danas biti na vašoj strani, zato ne oklevajte i pustite novoj ljubavi da se desi.  Pred vama je dan u kojem nećete moći kontrolisati svoje emocije.

 

ŠKORPIJA

Danas vas očekuju nesuglasice sa dragom osobom. Ne možete da se skoncetrišete na posao jer vas proganjaju problemi koje niste ostavili kod kuće. Vaš partner će danas imati samo ružne reči za vas, jer je mišljenja da ne postižete dovoljno.Tako nešto nemojte tolerisati i zauzmite se za sebe.

 

STRELAC

Pored poslovnih obaveza kojih imate mnogo, danas ipak odvojite malo vremena i za voljenu osobu. Nju kako da ste zaboravili, jer posao kuća je kod vas rutina. Ništa loše u tome ne bi bilo kada bi se vi i posvetili dtagoj osobi kada ste kod kuće. I u privatnom životu ne možete da ostvaite svoj posao, ali on vam korak po korak kvari vezu.

 

JARAC

Mnogi će vam danas zavideti jer ćete vi napraviti jedan poslovni potez koji će doneti odličan uspeh. Bićete ponosni na sebe i vama sledi jedna novčana nagrada. Neće kolegama to biti pravo, ali vi ste za to borili i iskreno zaslužili. Zato se neobazirite na ljude koji vam ne žele uspeh. Bitno je da ste vi srećni.

 

VODOLIJA

Danas se klonite osoba za koje znate da vam ne misle dobro. Možete izbeći velike nesuglasice ukoliko ih budete samo ignorisali. Pred vama je dan koji bi mogao proteći mirno. Do vas je  hoćete li dopustiti da vas nebitni ljudi isprovociraju.

 

RIBA

Naš savet vam je da danas ne radite ništa. Zvezde nisu na vašoj strani tako da bi bilo najbolje da sve o baveze koje imate pomerite za drugi put. Niste osoba koja beži od odgovornosti, ali danas je samo bitno da ne napravite pogrešan potez koji bi se vrlo lako mogao desiti.

 

 

 

 

Stranice: 1 2