Njihovoj vezi se BLIZI KRAJ: Ovi znaci bi mogli ostati bez voljene osobe!

Njihovoj vezi se BLIZI KRAJ: Ovi znaci bi mogli ostati bez voljene osobe!

25. svibnja 2021. 0 By Lala

 

STRELAC

Dragi strelci, vi ste spremni da ucinite sve zarad vase voljene osobe. Isto tako vi cinite sve sto je u vasoj moci samo kako bi vasa veza bila uspesna. Medjutim, vama predstoje brojna negativna desavanja uskoro, a zbog svih tih desavanja bi se cak i vasa veza mogla zavrsiti. Iako vi trenutno smatrate da ne postoji nista sto bi moglo da rastavi vas i vaseg partnera, vas ce ipak neka desavanja uskoro naterati da shvatite da ste pogresili.

Vas do kraja juna ne ocekuju nikakvi veci problemi na planu ljubavi, ali bi se vasa veza vec tokom meseca jula mogla zavrsiti. Vec na samom pocetku meseca jula ce vas partner uciniti nesto sa cim ce vam slomiti srce. Vas partner ce vas izdati na jedan veoma los nacin i vama ce se u tim trenucima ciniti da se sve rusi oko vas. Vi u tim trenucima necete zeleti da se odlucite za raskid nego cete zeleti da dopustite da vreme da sve odgovore, a vi cete zapravo posle toga saznati brojne druge stvari o vasem partneru.

Upravo cete vi u periodu do kraja jula saznati potpunu i pravu istinu o voljenoj osobi, a sve to ce vas navesti da ozbiljno pocetnete razmisljati o raskidu. Ispostavice se da vas partner ni malo nije bio iskren prema vama. A isto cete shvatiti da je on cinio brojne postupke koje zapravo nikada nije trebao da cini.

Mnogo negativnih desavanja i razloga za tugu vas uskoro ocekuje na planu ljubavi. Vasa veza ce biti u velikoj opasnosti i vi bi veoma lako mogli ostati bez voljene osobe. Medjutim, odluku o svemu cete morati vi da donesete.

Stranice: 1 2