Saznajte kome NAREDNI DANI donose TUGU, a kome VELIKU ljubavnu SREĆU!

Saznajte kome NAREDNI DANI donose TUGU, a kome VELIKU ljubavnu SREĆU!

25. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

ZAUZETI: Pred vama su dani u kojima čete iamti velike esuglasice sa voljenom osobom. NIšta vam neće biti pravo, i vi ćete mnogo zahtevati od veze, koja je svakako već narušena. Potrudite se da pronađete neko rešenje, ili vam preti rastanak. SLOBODNI: Ne očekuju vas mnoge promene na polju jubavi. Vama je bitno da ste vi zadovoljni i srećni, a ljuba će morati još malo da pričeka.

 

ŠKORPIJA

ZAUZETI: Počeli ste da očekujete nogo, ali niste spremni isto tolio da pružite. Vaš partner zaista e zahteva mnog, ali i to malo je za va previše. Ulenjili ste se u vašoj vezi, i ne očekujte da će vas partner moliti za vašu pažnju. Rizikujete mnogo, a da toga niste ni svesni. SLOBODNI: Budite spremni na promene , jer one vas očekuju u narednim danima. Reči čemo vam samo da ćete  biti veoma srećni.

 

STRELAC

ZAUZETI:Vama su naredni dani jedni od najsrećnijih. pred vama je jedno veliko iznenađenje, koje će vam prirediti vaš partner.Ljubavna sreća je pred vama, i vi ćete biti samo zadovoljni. Ljubav vam se smeši na svakom koraku. Uživajte u sreći koja će vas pratiti na ljubavnom polju. SLOBODNI: Srečne vesti vas očekuju na polju ljubavi. Vama će se javiti osoba za kojom vam već dugo srce pati. Bivša ljubav će hteti da se vrati u vaš život.

 

JARAC

ZAUZETI: Mnogo toga lošeg ste prošli u poslednjem pewriodu,ali dani koji su pred vama donose vam samo sreću. Vaš partner će učiniti sve kako bi ponovo uneo radost u vaš život. očekujte lepe dane koji će vam doneti sreču o kakvoj ste prestali maštati. SLOBODNI: Vama ljubav neće pokuvcati na vrata,alii to ne znači da vi nećete biti srećni. Vi ćeter uživati u lepom društvu, i to će vas mnogo usrećiti.

 

VODOLIJA

ZAUZETI: Vaš partner će imati očekivanja od vas na koje vi niste spremni. Vi želite da sve ostane po starom, ali on želi promene. Nesuglasice vas očekuju, ali ništa što vas dvoje nećete uspeti da rešite. SLOBODNI: Smeši va se sreća na polju ljubavi, i samo vi ćete znati zašto. Nikome  niste odali jednu ljubavnu tajnu, koja vas čini mnogo srećnim.

 

RIBA

ZAUZETI: Pred vama su veoamlepi dani, sa malim nesuglasicama koje vam neće mnogo smetati. Vi ćete biti zadovoljni sa sobom, a to će primetiti i vaš partner. Očekujte sreću u ljubavi, koja će potrajati neko vreme. SLOBODNI: Sreća vas očekuje u društvu prijatelja, ali ne i u ljubavi. Naredni dani neće biti posebno vezani za ljubav, lai to vama neće pokvariti raspoloženje.

 

 

 

Stranice: 1 2