TEST LICNOSTI:  Izaberi MANDALU i saznaces da li ce TVOJ ZIVOT POSTATI BOLJI ili GORI!

TEST LICNOSTI: Izaberi MANDALU i saznaces da li ce TVOJ ZIVOT POSTATI BOLJI ili GORI!

26. svibnja 2021. 0 By Maja

MANDALA BROJ 1

Ti si osoba koja je mnogo do sada ucinila kako bi napokon bila sretnija u svm zivotu. Nije ti mnogo toga islo po planu, ali ti nikad nisi zelio da se  odreknes svoje srece. Veliki si optimista i ti se uvijek nadas da ce ti sve krenuti na bolje.

Mnogo radis, osoba si koja ne bjezi od posla, ali malo vise novcane srece bi tebi itekako dobro doslo.

Veliki si borac za svoju srecu i mandala koju si izbarao pokazuje na to da ce tvoj zivot postati mnogo bolji nego sto je trenutno. Pred tobom su velike promjene koje ce ti dokazati da se je isplatilo da vjerujes u svoju srecu. Srca je tebi i sudjena i ti ces imati mnogo uspjeha.

Zasluzio so da ti u zivotu sve krene na bolje. Tvoj zivot ce se uskoro promjeniti iz korijena i niko sretniji os tebe nece biti.

Velika desavanja te ocekuju koja ce ti samo srecu donijeti. Mandala koju si izbarao pokazuje da ce tvoj zivot postati bolji.

 

MANDALA BROJ 2

U tvom zivotu nikad nije bilo sve samo med i mlijeko. Ti so osoba koja je mnogo cinila da joj bude bolje ,ali istovremeno si i neko ko kao da zuri da zaradi novce. Novac je tebi jako bitan u zivotu. Bitni su ti i ljudi koje volis, ali novac je ipak u tvom zivotu na prvom mjestu.

Iza tebe je proslosto koja ti nije dozvolila da imas mnogo, sada pokusavas da sve to nadoknadis.

Ti zelis zaista mnogo , ali u tvom zivotu ce sve krenuti naopako. Pred tobom je jedan novcani dobtiak koji cete mnogo usreciti, ali ta sreca nece dugo trajati. Vrlo brzo ces ostati bez mnogo novca, jer sudbina tebe smatra pohlepnom osobom, zbog toga te  i kaznjava. U tvoj zivot ce doci promjene koje ce ti sve mnogo otezati.

Ti neces moci da se pomiris sa tim da u zivotu nemas novca, ali moraces .

Pred tobom su teska vremena koja ti nece lako pasti i ti ces morati da se suocis sa velimom boli. Mandala koju si izbarao pokazuje nato da ce tvoj zivot postati gori.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2