POKLONITE se BOGINJI LEPOTE u zodijaku-OVOJ dami NIJEDNA NIJE RAVNA!

POKLONITE se BOGINJI LEPOTE u zodijaku-OVOJ dami NIJEDNA NIJE RAVNA!

28. svibnja 2021. 0 By Maja

Žena vodolija ima svoj stav, i njega joj niko ne može promeniti. Za osobu koju ona zavoli, sve će da učini. Ali, sa njenim osećanjima nema igre. Ona prevaru ne oprašta. Verna je i poštena, i sve to očekuje zauzvrat od osobe sa kojom ona odluči da deli svoj život. Slomila je mnoga srca, ali nikada to nije činila sa namerom. Ona je verna sebi, i nikada neće namerno  povrediti osećanja drugih. Ona je osećajna, ali mnogi to ne vide, jer žena vodolija isto tako vrlo dobro ume da sakrije svoja osećanja. To čini kako bi zaštitila svoje dobro srce da ne ostane ranjeno.

Ona je osoba koja ume da voli do bola, ali isto tako i da zauvek precrta osobe koje je iznevere. Ne podnosi nepravdu, i protiv nje se bori do poslednjeg daha. Ona je svestrana, iako je mnogi reduciraju samo na njenu lepotu. Žena vodolija je biće koje se suprostavlja svakom zlu. Ona je jača od zla, jer njena dobrota na kraju uvek pobedi. Bez obzira koliko puta u životu padala, ona se nikada neće predati sudbini. Žena koja zna šta želi, i koja zna kako da dođe do toga. Njen put nije uvek jednostavan, ali ona i ne bira lakši put za sebe. Ona je borac koji se suprostavlja svim životnim nelagodama. Za nju vredi pravilo što je više lome, ona postaje sve jača. Njena lepota je nešto posebno, ali i žena vodolija nije kao druge žene. Ona je original,i nikada sebi neće dozvoliti da bude nečija kopija.

Za nju se vredi boriti, jer imati nju pored sebe vredi celo bogatstvo. Ona je žena koja veruje u sve šro je dobro na ovom svetu. Za zlo u njenom srcu nema mesta, jer ona je previše dobra da bih ikada i pomišljala na nešto loše. Zavide joj na lepoti, ali kada bi svako upoznao žeu vodoliju, tek onda bi imali na čemu da joj zavide. Ona je žena kojoj nijedna nije ravna, jer ona je veličanstvena i jedinstvena.

Stranice: 1 2