Neki ZNACI se zaista IGRAJU sa SUDBINOM! Koga očekuje VELIKO RAZOČARENJE ukoliko nešto NE PROMENI?

Neki ZNACI se zaista IGRAJU sa SUDBINOM! Koga očekuje VELIKO RAZOČARENJE ukoliko nešto NE PROMENI?

29. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vaš problem je što ni vi sami ne znate šta trenutno  želite. U jednom trenu činite sve za voljenu osobu, u drugom tražite svađu za sitnice. Budite oprezni jer to bi vas moglo koštati svega što imate i volite. Ne igrajte se sa tuđim emocijama, jer to je veoma opasna igra.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vreme je za nova poznansta, i ona će i da se dese prvom polovinom juna. Najviše utiska će na vas ostaviti jedan lav, koji vam neće izlaziti iz glave. Mada vi niste spremni za nešto novo, mora vam biti jasno da je to novo upravo ono što je vama potrebno. Ne bežite od svojih osećanja.

 

STRELAC

Dragi strelci, vi se trenutno nalazite u velikoj ljubavnoj dilemi. Vaša osećanja su podeljena između dve osobe, ali i sami znate da to ne može izaći na dobro. Veme je da se odlučite šta zaista želite, inače igrate na kartu da sve izgubite. Budite iskreni prema sebi i osobama do kojih vam je stalo.

 

JARAC

Dragi jarčevi, iza vas je jedan veoma težak period. Vaš srce je još uvek slomljeno, ali vi ste odlučnida krenete dalje. Vaš pozitivan stav prema životu će vam doneti mnogo sreće u ljubavi, iako se ona neće desiti u prvoj polovini juna. Ipak, lepa poznanstva će svakako biti tu.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, vaša osećanja prema voljenoj osobi se već duže vreme menjaju. Ne osećate se kao pre, i to vam donosi veliki nemir. Morate da budete iskreni prema sebi, jer inače nanosite veliku štetu i sebi i osobi koja je pored vas. Ako mislite da morate nešto da promenite, onda to učinite, i prestanite da tražite izgovore.

 

RIBA

Drage ribe, svega vam je preko glave, i to najviše oseti osoba koja je uz vas. Ona nije kriva za vaše probleme, ali vi je krivite za sve. Niste pravedni iako to nije u vašoj prirodi. Trenutno prolazite kroz težak period, ali umesto što krivite vašeg partnera bilo bi bolje da u njemu pronađete podršku, koju će vam on sigurno pružiti.

Stranice: 1 2