Raka očekuje NOVČANI DOBITAK, Vaga će biti RAZOČARANA, a Škorpiji se SMEŠI velika SREĆA!

Raka očekuje NOVČANI DOBITAK, Vaga će biti RAZOČARANA, a Škorpiji se SMEŠI velika SREĆA!

29. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, na poslovnom polju sve vam polazi za rukom. Na žalost to nemožemo reći kada je u pitanju ljubav. Vaš partner želi promene, i on se neće ustručavati da ih ostvari. Duga veza ili ne, on će hteti da izađe iz veze sa vama. Nemojte da krivite sebe, jer vi ste pokušali sve kako bi vaša veza uspela. Očekuje vas veliko razočarenje, ali jaka osoba kao što ste vi može sve da savlada.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, posao vam se odvija kako ste i zamišljali i to će vas ohrabriti da nastavite još boljim tempom. Nema toga što vi ne možete ostvariti, ukoliko to zaista želite. I u ljubavi neke stvari počinju da se menjaju na bolje. Niste gubili nadu i borili ste se da uspete. Pred vama su dani ispunjeni srećom i lepim dešavanjima.

 

STRELAC

Dragi strelci, na poslovnom polju vam sledi unapređenje. Mnogo ste truda i vremena uložili u svoju karijeru, i to će se u prvoj polovini meseca vratiti u vašu korist. U ljubavi vam u poslednje vreme mnogo toga ne poalzi za rukom. Vrem je da se zapitate gde grešite, i da prestanete da krivite partnera za svaki neuspeh u vašoj vezi. Neke stari morate zajedno da rešite.

 

JARAC

Dragi jarčevi, očekujte divne vesti kada je posao u pitanju. Ono čemu se već dugo nadate, konačno počinje da se ostvaruje. Pred vama je period u kojem ćete biti mnogo zadovolji sa sobom Shvatićete da ste uprkos vašim sumnjama donosili prave odluke. U ljubavi neće biti nekih posebnih promena.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, mnogo je toga što želite postići ali pokušajte malo da usporite svoj tempo. Nemožete neke stvari rešiti preko noći. Na poslovnom polju ćete ostvariti ono što želite, ali potreno je i malo više strpljenja. Na ljubavnom polju va očekuju samo lepi trenutci sa osobom do koje je vama mnogo stalo.

 

RIBA

Drage ribe, posao će da vam cveta, a tako i ljubav. Prva polovina meseca je za vas idealan period da se opustite i uživate u onome što ste postigli. Mada vi niste tip osobe koja može dugo da miruje, u ovom periodu je poželjno da se posvetite odmaranju i stvarima koje vas čine srećnim. Lepi trenutci su pred vama, uživajte.

Stranice: 1 2