Leto nam USKORO DOLAZI, a mi vam   danas otkrivamo KAKVU su vam SUDBINU ZAPISALE ZVEZDE za NAREDNA TRI MESECA!

Leto nam USKORO DOLAZI, a mi vam danas otkrivamo KAKVU su vam SUDBINU ZAPISALE ZVEZDE za NAREDNA TRI MESECA!

2. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Ovnovi koji su u vezi ovog ljeta nece imati problema na polju ljubavi. Ono sto ste zamislili na polju ljubavi to cete i ostvariti. Pred vama je savrseno ljeto u kojem za probleme necete znati.

Slobodni ovnovi nece imati mnogo srece jer ce osoba u koju ce se zaljubiti otici u zagrljaj drugoj osobi. Srce ce vam biti slomljeno.

 

BIK

Ljeto donosi veliku srecu u vas zivot jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Voljena osoba ce vas ugodno iznenaditi i vi cete napokon moci ostvariti jedan svoj veliki san.

Slobodni bikovi ce upoznati svoju veliku ljubav. Vama dolazi ljeto novog pocetka.

 

BLIZANCI

Blizanci koji su u vezi imace mnogo toga da rijese ovog ljeta, jer dolazi do problema sa voljenom osobom koje niste mogli ocekivati. Pitanje je da li ce vasa veza opstati do kraja ovog ljeta.

Slobodni blizanci ce imati vise srece jer cete napokon uspjeti da osvojite srce osobe do koje vam je  mnogo stalo.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja . Voljena  osoba pravi jedan potez koji ce vam dokazati koliko ste voljeni. Imali ste velike sumnje, ali te sumnje ce napokon pripasti zaboravu.

Slobodni rakovi ce biti u potrazi za svojom srodnom dusom, ali necete pronaci ljubav, nego samo obicni flert.

 

LAV

Desavanja koja vas ocekuju ovog ljeta mnogo ce utjecati na vasu vezu. Vi cete naime saznati da vam voljena osoba nije bila vjerna. Ipak vasa ljubav je jaka i vi cete pokusati sve kako bi nasli razumijevanja za situaciju.

Lavovi koji su slobodni napokon osvajaju srce osobe do koje im je vec dugo vremena stalo.

 

DJEVICA

Vama je sreca u ljubavi naklonjena, ali ponekad i vi morate da znate gdje su vase granice. Tokom ljeta vi cete napraviti jednu veliku gresku jer jednoj osobi necete moci odoljeti . Imat cete hrabrosti da prevarite voljeno bice.

Slobodne djevice ce imati priliku da sa jednom osobom zapocnu novu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2