Ono sto prvo vidis na slici OTKRIVA ZBOG CEGA ces VECNO da SE KAJES!

Ono sto prvo vidis na slici OTKRIVA ZBOG CEGA ces VECNO da SE KAJES!

2. lipnja 2021. 0 By Lala

Ako ste videli prvo sovu:

Vi koji ste  prvo videli sovu satim strasnim ocima punim slutnje, i  njen isturen a stisnut kljun, imate los predosecaj. Vi ste jako sujerverni i uvek se drzite svoje intuicije. Dok neki ljudi ne znaju za taj pojam, niti culi za njega, niti znaju sta on znaci, vas nikada ne vara. Uvek intuitivno predosetite u svome zivotu neka losa desavanja. A svi ih imamo s vremena na vreme.

Ptica u celini kao odmah uocena vrsta ptice, sova, znate da je los predosecaj u familiji, gde ce neka nevolja, beda ili bolest da se desi . Vi uvek predosetite i tacno znate sta i kako, ali o tome cutite. Kao da budni odsanjate strasan san. Uvek to nekome ispricate, pa kada se to desi, onda vas to pece.

Osecate se krivim za neciju nesrecu, a da niste nista krivi. Mada  sebi obecate da necete nikome ispricati svoj los predosecaj, ipak se ispricate nekome.  Tako ste jednom osetili opasnost na putu, pa ste rekli i posle ste se kajali. Uvek cete se kajati zbog toga, jer ste posle toga uvek izbegavali tu osobu.

 

Ako ste videli indijanku devojku sa sarenim licem:

Vi koji ste videli devojku iz plemena, sa sarenim licem i prava je Indijanka, nosite u sebi neku veliku tajnu.

Ako ne tajnu onda imate misteriju ili nesto slicno. U vasem zivotu ima necega sto krijete od svih. Da li je to neka mladalacka tajna, da li je neka mladalacka greska pocinjena zbog  neiskustva, neznanja ili straha od neceg?

Dobro razmislite sta imate za sakriti, ali ako nemate vi, onda ima vas partner.  Mada se kajete zbog pocinjenog, ljudski je gresiti i prastati. Nemate razloga da pricate o tome, pa neka tako i ostane.

Svako od nas nosi poneku tajnu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2