Lava očekuje NOVA LJUBAV, o Škorpiji kruže ZLI JEZICI, Jarac će biti mnogo RAZOČARAN!

Lava očekuje NOVA LJUBAV, o Škorpiji kruže ZLI JEZICI, Jarac će biti mnogo RAZOČARAN!

3. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Tebi ciganske karte predviđaju jedan miran i uspešan period. Posebno na ljubavnom polju ćeš imati mnogo sreće. Osoba do koje ti je stalo, napokon će da ti saopšti svoja osećanja. To će za tebe biti neopisiva sreća koju češ hteti deliti sa svima. Tvoja ljubavna idila tek počinje, mada si se ti počeo da miriš sa sudbinom, jer si mislio da za tebe nema sreće u ljubavi.

 

ŠKORPIJA

Karte ti predviđaju jedan manji poslovni uspeh. Mada si ti osoba koja teži ka večim ciljevima, i ovaj uspeh će ti biti drag. Ti ostvaruješ odlične poslovne rezultate a za to je posebno zaslužna tvoja vrednost i tvoja disciplina. U ljubavi te sreća zaobilazi pa se ponekad i sam pitaš zbog čega. Razlog su zli jezici koji o tebi kruže. Mada nikada nisi drugima činio na žao, neki ljudi ipak ne žele da te vide srećnim.

 

STRELAC

Ciganske karte za tebe predviđaju poslovnu i ljubavnu sreću. Poći će ti za rukom da ostvariš nešto veoma važno na svom radnom mestu. To će ti doneti velike novce koji su ti sada i potrebni. U ljubavi ti cvetaju ruže, jer voljena osoba ima oči samo za tebe. Ništa ti neće ići po zlu, jer je sreća na tvojoj strani.

 

JARAC

Karte ti predviđaju i sreću i razočarenje. Na poslovnom polju češ biti glavna ličnost jer će ti sve polaziti za rukom. Posao ti cveta, a sa njim stižu i novčani dobitci. Na polju ljubavi ipak nečeš imati toliko sreće. Osoba koja ti je mnogo draga i sa kojom si imao velike planove će napraviti nešto veoma ružno. Vaša veza će doći kraju i tvoje srce će biti slomljeno. Ne predaji se jer tebi slede još mnoge ljubavi.

 

VODOLIJA

Karte su tebi za ovaj period odredile da budeš srećan. Uspečeš da ostvariš neke svoje manje želje, ali na onu veliku ćeš malo morati pričekati. Posao će da ti cveta i manji novčani dobitici će biti tu. Ti češ ipak biti zadovoljan, jer za tebe je to samo početak. U ljubavi češ biti srećan kao nikada do sada, jer će voljena osoba učinniti nešto što ćeš večno pamtiti.

 

RIBA

Karte ti predviđaju sreću i blagostanje. U ovom periodu ćeš dobiti manji novčani iznos koji će ti dobro oći. Zahvlna si i skromna osoba i zato sudbuna sa tobom ima divne planove. U ljubavi ćeš osetiti toliko ljubavi da ćeš poželeti da se kazaljke ne pomeraju. Velika sreća je pred tobom.

 

 

 

Stranice: 1 2