VILA TI ISPUNJAVA jednu zelju! Izaberi jednu i UVERI SE  da se CUDA DESAVAJU!

VILA TI ISPUNJAVA jednu zelju! Izaberi jednu i UVERI SE da se CUDA DESAVAJU!

3. lipnja 2021. 0 By Lala

 

VILA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali vilu broj dva, izabrali ste svoje snove, i jednu davnu zelju.  Zelju da  budete srecni u ljubavi.  Zaljubljeni kako  nikada niste bili, imate sumnju u ostvarenje velike ljubavi. Vi ste zaljubljive prirode.  Zaljubite se ludo, i ne znate da se obuzdate.

 

Odmah zavolite svim zarom i volite beznadezno. Zelite da budete voljeni  istim zarom i istom velicinom ljubavi.  Vi ste posebni pa volite kao niko. Zato se niko kao vi ne zalaze na polju ljubavi. Ali niko kao vi ne zna ni da pati.  Vase ljubavi su velike, duboke i bolne. U njima ima svega, i izdaje i prevare i ogorcenosti i radosti.

 

 

Samo cete se tako usaglasiti u svemu sto vam je cilj. A vasa zelja je vas cilj da budeuzvracena vasa ljubav. Uzvratice vam je jedno bice koje ce vas zavoleti u sledecem mesecu. Bice to jedna luda i neobuzdana ljubav.

VILA BROJ TRI:

Vas e zelje se svode na vase stambeno pitanje koje vam je goruce.  Resicete ga u skoroj buducnosti, i imacete svoju kucicu, svoju slobodicu. Bice to onaj deo vasih zelja koje su vam prioritet. Oni koji su u zelji da zavrse svoje radove do kraja leta ce  se zvrsiti.

 

Ako planirate useljenje, mozete se useliti pa posle radite deo po deo. Vazno je da imate svoju platu i to je sigurno. Oni koji su u dugovima, resice veci dio dugovanja, pa ce odahnuti konacno . Vi spadate u onu grupu zelja koje su vezane za svakodnevne probleme.

Imate i jednu davnu , da odete na letovanje. Nikada niste bili na moru, pa vas vuce da i vi konacno vidite to plavo nebo. Verovali ili ne, odvojicete neke parice i otici cete. Neko ce vam pomoci u tome, a vi se opustite. Bice to poklon putovanje, ali sada to ne znate. Drugacije ne biste pristali.

 

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2