Bik danas mora zaobići STRES!Vagu očekuje PREDIVAN DAN!

Bik danas mora zaobići STRES!Vagu očekuje PREDIVAN DAN!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je dan kakvog samo možete poželeti. Nećete imati ni jednog razloga za brigu i vama će se samo lepe stvari dešavati. Uživaćete kao retko do sada. Danas zaboravite na sve što se dešavalo u poslednje vreme i uživajte u lepim trenutcia koji su pred vama. Danas je jedan od vaših srećnijih dana.

 

ŠKORPIJA

Danas vas očekuju nesuglasice sa partnerom. Neke stvari ste mu prećutali, mada vi važite za nekoga ko uvek kaže sve što ima. Mnogo ste povredili njegova osećanja i danas nećete moći zaobići otvoren razgovor. Budite iskreni kao uvek jer vaš partner vrlo dobro zna kada počnete da izokrećete istinu.

 

STRELAC

Danas budite podrška voljenoj osobi. Naime ona već duže vreme pokušava da ostvari jedan poslovni uspeh, ali joj to nikako ne polazi za rukom. Ona je vama bila podrška u svemu, sada je vreme da joj dokažete da se i ona uvek može na vas osloniti. Lepe reči i uteha je ono što joj je sada potrebno.

 

JARAC

Vama vaš partner retko dokazuje koliko vas voli, ali danas će on napraviti nešto što će vas naprosto oduševiti. Za vas danas stoji sve u znaku ljubavi. Osetićete ljubav i pažnju kao retko do sada. Pred vama je zaista jedan dan kojeg će te dugo pamtiti a sve će biti zadužen vaš partner.

 

VODOLIJA

Nemojte unapred sebi stvarati nepotrebnu nervozu. Vi naglite ka tome da od ničega sebi stvorite negativne misli. Mnogo ste pod stresom u poslednje vreme, ali vi morate da naučite da mislite i na sebe. Neke stvari rešavajte postepeno. Vaše dravlje će vam biti zahvalno ako se malo opustite.

 

RIBA

Danas vas očekuku nesuglasice za koje će te jednim delom i vi biti odgovorni. Mada ste vi osoba koja se ne petlja tamo gde joj nije mesto, danas neke stvari prosto nećete moći prećutati. Želite da stvorite mir između osoba koje taj mir ne žele. Mislite na sebe i ne opterećujte se tuđim problemima.

 

 

 

 

Stranice: 1 2