Sudbina RAZDVAJA PUTEVE  ovih zodijaka – zajednicka sreca im  NIJE SUDJENA!

Sudbina RAZDVAJA PUTEVE ovih zodijaka – zajednicka sreca im NIJE SUDJENA!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

BIK

Vi za ljubav cinite sve sto je u vasoj moci. Mnogo ste cinili kako bi vasa veza bila uspjesna, i to cinite  i dan danas. Ipak i sami vec  duze vrijeme primjetite promjene na vasem partneru, i znate da nije sve kao sto je nekada bilo.

Vasa ljubav je iskrena, ali pceli ste da sebi postavljate pitanje da li je ljubav vaseg partnera ista kao vasa. Iza vas su usponi i padovi, ali vi se uvijek nadate da ce na kraju ipak sve biti u redu.

Volite svog partnera i nemate namjeru tek tako lako odustati od njega. Ipak  u a narednom periodu i sami cete morati sebi priznati da je vasa ljubav dosla kraju. Pred vama su desavanja koja ce vam napkon otvoriti oci i vi cete napraviti korak koji ce vas mnogo zaboljeti. Nece vam biti lako, ali vi cete voljenoj osobi okrenuti ledja.

Pred vama su velike zivotne promjene koje ce vam zivot mnogo otezati, ali vi cete ponaci nacin da se izborite za svoju srecu. Srce ce vam biti slomljeno kada saznate da vam partner nije bio vjeran, preko toga vi necete moci preci.

Pred vama je period  u kojem cete traziti greske kod sebe, ali za to necete imati potrebe. Odluku je donio vas partner da vas prevari, a ne vi. Vo ste zasluzili iskrenu ljubav koja ce jos i da dodje u vas zivot. Vama nije sudjeno da ostanete sami i da patite. Sreca ce pokucati na vasa vrata.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2