Ova tri znaka Zodijaka USKORO očekuje veliko LJUBAVNO ISKUŠENJE

Ova tri znaka Zodijaka USKORO očekuje veliko LJUBAVNO ISKUŠENJE

5. lipnja 2021. 0 By Lala

Astrologija najavljuje mnoga burna desavanja na polju ljubavi. Neki znakove nece mnogo osjetiti ove promijene ali tri znaka Zodijaka ce biti na udaru…

Evo koga uskoro ocekuju ljubavna iskusenja…

 

BIK

Dragi Bikovi uskoro cete se naci u jednoj jako cudnoj situaciji. Upoznacete jednu osobu koja ce jako da vas privuce odmah od prvog pogleda. Izmedju vas ce se roditi neka osjecanja i emocije ce da prorade. Ova osjecanja bice obostrana i na prvi pogled ce vam se uciniti da bi ovo moglo da bude nesto veliko i vazno. Ipak uskoro cete saznati da je ova osoba zauzeta i da ima nekog u svom zivotu. Ova saznanja jako ce vas uzdrmati ali sto je najgore emocije nece nestati. Iako ova osoba pripada nekome drugom vi je necete moci izbaciti iz glave.

 

Znajte da je najvaznije da budete iskreni jedno prema drugom. Nemojte sebi dozvoliti da budete nekog na drugom mjestu, jer zasluzujete da neko voli samo vas. Ako ova osoba odluci da prekine vezu onda mozete da razgovarate o zajednickoj buducnosti. Inace, neko bi mogao ostati slomljenog srca, a to ni za koga nije dobro.

 

 

DEVICA

Device ce u veoma skorijem vremenu da sretnu jednu bivsu ljubav. Ova osoba je nekada bila centrar vaseg svijeta i puno ste lijepih trenutaka prosli i prozivjeli zajedno. Zivot vas je razdvojio i svako je krenuo svojim putem. U kakvoj god da ste sada emotivnoj situaciji ovaj susret ce ostaviti veliki trag na vas. Ova osoba budi velika osjecanja u vama i vi jednostavno tu nista necete moci. Vas susret ce biti jako prisan i pun emocija ali morate da znate da je proslo puno vremena od kako se nista vidjeli. Mozda se ta osoba promijenila. Mozda nije ono sto vi mislite da jeste.

 

 

Najbolje bi bilo da se malo vise druzite, da pricate i da saznate nesto vise informacija o njoj da bi mogli da donesete procijenu. Nemojte da zurite jer bi mogli biti povrijedjeni po drugi put. Iako ova osoba zeli da ostavri sa vama neki odnos vi prvo dobro sve istrazite da bi bili sigurni u njene emocije i ljubav. Bivsa ljubav se vraca i donosi vam jedno veliko iskusenje. Vasa odluka ce biti konacna jer ova osoba vas zeli ponovo u svom zivotu. Vi treba da odlucite da li ona zasluzuje drugu sansu i da li je moguca ljubavna veza izmedju vas.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2