TAROT OTKRIVA BLISKU BUDUĆNOST: Izaberi jednu KARTU i saznaj šta te čeka!

TAROT OTKRIVA BLISKU BUDUĆNOST: Izaberi jednu KARTU i saznaj šta te čeka!

6. lipnja 2021. 0 By Admin 1

Tarot karta broj 3

Ako si se odlucila za ovu kartu, tebe ce jako brzo poceti da hvata faza u kojoj za sve pravis detaljan plan, sitnicama pocinjes da pridajes previse znacaja, bices dosta osjetljivija i razdrazljivija sto ce svakako uticati na sve oko tebe..

Osobe koje su ti bliske ovo nece mnogo iznenaditi, ali ako si u procesu zblizavanja sa nekim, pripazi malo. Jer bi se mogao predosmisliti kada vidi tvoju drugu stranu. Ne zato sto mu ne odgovara, vec zato sto o tome nista ne zna.

Kontrolisi potrebu da dominiras, naredjujes, i vodis glavnu rijec, jer ti je naredni period pomalo ”klizav” za takve stvari.

Mozes sebe dovesti u situaciju da dobijes potpuno kontra rezultate od onih koje ocekujes i zelis. Najvise zbog toga stani, i pokusaj da ukrotis taj dio sebe koji se sve vise budi. Niko nije duzan da tebi udovoljava, ljudi takvo ponasanje tumace na razne nacine. Ne treba ti ta doza nesigurnosti u ovom momentu…

 

NEVEROVATNA SNAGA

 

Tarot karta broj 4

Ova karta sibolizuje sigurnost i stabilnost. U planovima koje si zapocela ili koje tek treba da zapocnes, cak ni ti koja u ovakvim situacijama kriziras od treme i preispitivanja. Nemas nikakav strah da ce nesto da se zakoplikuje.
To je sigurnost u sebe, i to znaci da si postigla da vjerujes sebi u potpunosti, sto je odlicno… Izgradjen stav ce samo da se potvrdi i konacno ces sama da shvatis koliko znaci taj dio kod svakoga.

 

Sada, pokusaj da se opustis, i da kad ispunis to sto si naumila. Jednostavno stanes i pogledas sta je to sto bi tebe zaista ucinilo srecnom i ispunjenom. Fokusiraj se na vece stvari, imas dovoljno energije a i volje da ciljas visoko. Sto da ne??
Sto sebi budes zadavala teze ciljeve, postajaces sve stabilnija i jaca, ali ne treba to da ti bude obaveza vec nacin zivota.

Stranice: 1 2