LJUBAVNI HOROSKOP za 15. JUN:  Ovna ocekuje SJAJNA NOC,  Bik ce se danas EMOTIVNO VEZATI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. JUN: Ovna ocekuje SJAJNA NOC, Bik ce se danas EMOTIVNO VEZATI…

13. lipnja 2021. 0 By Lala

VAGA

U ljubavi ste do sada pravili dosta grešaka, ali bi se mnoge stvari danas mogle ispraviti. Očekujte nalet strasti i leptiriće u stomaku. U večernjim časovima moguć je poziv od nekoga sa kim ste prekuinuli svaki kontakt. Ne dozvolite da vas bilo ko povredi dva puta.

 

 

ŠKORPIJA

Uzmite samo ono šta vam pripada i ništa preko toga. Gramzivost bi vam se mogla obiti o glavu. Danas očekujte poziv koji bi mogao da promeni vašu ljubavnu situaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka bi mogli ostvariti vrlo strastvenu vezu sa nekom vagom ili bikom, koja bi mogla biti početak trajnog odnosa.

 

 

STRELAC

Danas očekujte da će se rešiti neki problem koji vas je mučio već duže vreme. Vi ste uglavnom ćutali o tome, ali danas će vas zvezde navesti da napokon izgovorite šta vam smeta. Nađite način da to uradite što bezbolnije i u večernjim časovima bičete ponovo ludo zaljubljeni i srećni.

JARAC

Polje ljubavi je užareno i nećete moći da odolite ljubavnim ponudama nekoga sa kim bi vam afera mogla doneti probleme. Nemojte se upuštati u vezu sa bilo kime samo zbog toga što ste usamljeni. Nađite neku drugu zanimaciju i pustite da vam dobro vreme samo pošalje nekoga ko vas zaista zaslužuje.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete se ponašati poput deteta, a to bi moglo da vas košta više nego što možete da zamislite. Potrebno je da usporite, predahnete i dobro razmislite. Ako ste u vezi, ponašajte se u skladu sa tim. Ako ste, sa druge strane slobodni, nemojte srljati da dobijete nešto što pripada nekom drugom.

 

 

RIBE

Očekujte da vam se danas iznenada obrati neko sa pozivom da odete na piće ili večeru. Ne odbijajte to. Iako trenutno niste naročito zainteresovani, mogli biste shvatiti da je ta osoba stvorena upravo za vas. Sećanje na prošlost vas sprečava da opustite. Ne dozvolite to!

 

Stranice: 1 2 3