Ovan se narednih dana ZALJUBLJUJE, Devica RASKIDA, Lav donosi TEŠKE ODLUKE…

Ovan se narednih dana ZALJUBLJUJE, Devica RASKIDA, Lav donosi TEŠKE ODLUKE…

20. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Da ste vi osoba koja ne može živeti bez ljubavi je opšte poznato. Mnogo vam je bitno d akraj sebe imate osobu kojoj možete slepo verovati. U poslednje vreme niste imali mnogo sreće u ljubavi, ali pred vama su lepši dani. Vi ćete se zaljubiti na prvi pogled u jednu divnu osobu. Ono čemu ste se dugo nadali, napokon postaje stvarnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pred vama su dani u kojima ćete imati velike sumnje u voljenu osobu. Imate osečaj da vam nešto krije, i vi ćete pokušati saznati o čemu se radi. Vesti koje ćete dobiti neće biti ono što ste vi očekivali. Pred vama je veliko razočarenje, ali i olakšanje jer ćete napokon znati na čemu ste sa voljenom osobom.

 

BLIZANCI

Pred vama je jedan divan period u kojem ćete vi samo uživati.Vaš partne vam pruža veliku pažnju, a vi uživate u tome kao nikad do sada. Ljubavna sreća vas očekuje do kraja meseca juna. Ljubavne zvezde su na vašoj strani i vi nećete imati ni jedan razlog za brigu.

 

RAK

Napokon vam postaje jasno koliko ste bili nepravedni prema voljenoj osobi. Vreme ne možete vratiti, ali možete pokušati da partneru pružite pažnju i ljubav koju zaslužuje. Do kraja meseca vi ćete doneti jednu važnu odluku koja će vašu vezu mnogo ojačati.

 

LAV

Pokušavate sve kako bi usrećili vašeg partnera, ali sve se čini kao da je vaš trud uzaludan. Vaš partner ima velika očekivanja od vas, ali nije spreman isto toliko da vam da zauzvrat. Vi ćete doneti odluku koja vam neće lako pasti. Vreme je da se zauzmete za sebe i to ćete i učiniti mada će vam biti mnogo teško, jer vaš partne rneće imati razumevanje za vaš postupak.

 

DEVICA

Već dugo vas muče sumnje prema vašem partneru i vi niste srećni u vašoj vezi. Mada to niko ne primeti, ali vi već dugo planirate da ostavite svoju vezu iza sebe. Vi želite raskid, i to ćete i učiniti. Mnogo toga ste prošli u poslednje vreme i vaša odluka nije došla preko noći.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2