Ovo su NAJISKRENIJI ZNACI! Njihova istina moze zaboleti, ali oni se LAZIMA NIKAD ne sluze!

Ovo su NAJISKRENIJI ZNACI! Njihova istina moze zaboleti, ali oni se LAZIMA NIKAD ne sluze!

20. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Uvek ste iskreni i ne znate drugacije, ali vas niko ne slusa. Tacnije, vi od svoga partnera nikako da dodjete do reci. Zato ce vas  vase cutanje voditi i levo  i desno, ali sada cete resiti da progovorite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa setnja sa istinom ide i tamo i ovamo. Vreme je da uocite  sta je istina i sta je ono sto vas  vodi da je izgovorite.  Mada ste u dubini duse jako osetljivi, od vas se ne nadaju da brecate i zamerite. Ipak ce vas  poneti sutuacija, jer necete moci da se suzdrzite.

 

BLIZANCI

Vreme je da konacno shvatite da  dosta neistina sa vase strane, trpi i vas partner. Od vas se ceka  da ne kolate sa onim jeste, nije! Vreme je da kazete sve sto jeste i da  nekim cutanjem  ne nervirate partnera, tako sto mu neke stvari precutkujete.

 

RAK

Vi ste najiskreniji znak koji uvek voli srcem, i zivi dobrotom duse. Neke istine cak i mogu da zabole, ali bole i vas. Skoro isto ste i povredjeni zbog svoje dobrote, ali cete i vi reci uvek istinu, makar i zabolela one za koje je vezana.

 

LAV

Znate da se radujete i da budete neko  ko ce ici za svojim srcem. Vreme je da se raduje  i vase srce i vas osecaj koji ga vodi. Pred vama je nova ljubav koja ce vase srce da ucini voljenim. I zelite u novu  vezu!

 

DEVICA

Vec ste se uzeli u duel sa jednim rakom i on vas stalno  provocira.  Ima razloga jer se i vi ponasate  kao da ne znate sta hocete. Imate odredjene misli  i znate da i vi gresite ,ali ne date za pravo.Ne budite tvrdoglavi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2