PROMJENE ih ocekuju, ali zbog njih ce MNOGO ZAZALITI ! – Ovi zodijaci donose POGRESNE ODLUKE koje ce ih KOSTATI MNOGO !

PROMJENE ih ocekuju, ali zbog njih ce MNOGO ZAZALITI ! – Ovi zodijaci donose POGRESNE ODLUKE koje ce ih KOSTATI MNOGO !

18. lipnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Zadnji period vam nije donio mnogo srece, ali vi ste uporni i nikada ne odustajete od svojih namjera. Uvijek se borite da vam bude bolje, ali sreca vam prosto nije uvijek naklonjena. Na poslovnom polju desavaju se stvari koje vam nikako ne idu u korist.

Koliko god se vi trudili, sreca sa novcem vas prosto zaobilazi.

Mnogo truda ulazete jer marljiva ste osoba koja zna sta zeli. Zelite promjene koje ce donijeti srecu u vas zivot, ali vama uskoro slijede promjene koje vam nece donijeti nista osim tuge. Pred vama je jedna poslovna ponuda koja ce obecavati mnogo, ali vrlo brzo cete shvatiti da ce sve biti samo pusta obecanja.

Vi pravite gresku, jer cete rizikovati svoje sadasnje radno mjesto u nadi za vecom srecom.

Ali sreca vam nece biti naklonjena, i vi cete upasti u jos vece poslovne probleme. Vasa zelja za srecom na poslovnom polju donosi vam samo razocarenje koje vam nikako nece lako pasti.

Pred vama su promjene zbog kojih cete mnogo zazaliti, jer lako vam u narednom periodu nece biti. Donosite pogresnu odluku koja ce se pokazati kao veliki promasaj, ali vi ste ipak znak koji nece tako lako odustati.

I dalje cete biti u potrazi za svojom srecom, jer vi ste uvijek znali nakon svakog poraza da nastavite dalje.

Slijede vam desavanja koja ce vas razocarati, ali naucili ste da se izborite sa svakom tugom koja vas zadesi. Vas ocekuju promjene koje donose veliku tugu sa sobom, ali vi uvijek  zelite samo najbolje mada vam se najbolje ne desava uvijek.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2