Posle mnogo problema, jednome FATALNI SUSRET, a OVIM znacima SRECA u ljubavi!

Posle mnogo problema, jednome FATALNI SUSRET, a OVIM znacima SRECA u ljubavi!

18. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda ne ocekujete nesto posebno, ali ce vam znaciti i manje posebne stvari. Na primer, da vam se pocne udvarati jedan lav. Osecate vec dugo njegove poglede, i sadasnje  njegovo udvaranje ce vas  navesti na razmisljanje da prihvatite.

 

BIK

Delujete kao da ste se suvise zaigrali i da se nikako ne ponasate kako treba. Jednoj ste osobi neko i svojeglav i tvrdoglav. Ali bez obzira na sve sto misli, i sve i da jeste,  nje se to ne tice.Njoj ste posebni i ucinice sveda vam se priblizi.

 

BLIZANCI

Vasa ce ljubav da pokaze svoje lice i vi cete morati dati sve od sebe. Ono sto osecate prema nekom, skoro je neverovatno.  Verujte da ce i vama biti uzvracveno, pa cete oboje imati ljubavnu idilu koju niko i nista ne moze pomutiti.

 

RAK

Vas  cilj je da se ostvarite u necemu i da znate na cemu ste. Vase srce kuca zarom novih pobeda na svim poljima. Tek kada osvojite  neciju ljubav, znacete da ste uspeli u svemu i da vas nista ne moze spreciti  da uzivate.

 

LAV

Mislili ste da ste nasli ljubav svoga zivota i da ste doziveli ljubavnu idilu.  No sve se brzo pretocilo i neko nistavilo i isprazne reci.  Zato sada  birate novi put i vreme je da dobro razmislite i ne zurite.

 

DEVICA

Sve probleme koje ste imali konacno ce vas navesti da odahnete. Resavali ste ih kako ste znali i vreme je da se sada konacno smirite. Sledi vam fatalni susret i prava ljubav, kakvu niste imali do sada. To karma nagradjuje!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2