Dolazi VRIJEME LJUBAVNE TUGE! –  Evo kojim zodijacima ce SRCE BITI SLOMLJENO…

Dolazi VRIJEME LJUBAVNE TUGE! – Evo kojim zodijacima ce SRCE BITI SLOMLJENO…

22. lipnja 2021. 0 By Maja

RAK

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav, i koji se iste nikada nece odreci. Mnogo cinite za svoju voljenu sobu, jer njena sreca je i vasa. Volite da budete sretni, da uzivate u ljubavnoj harmoniji jer vi ste osoba koja ne voli nesuglasice. Naravno da tu i tamo dodje do nesuglasica, ali to nije nista naspram ljubavi koju imate jedno prema drugom.

Mnogo vjerujete svojoj voljenoj osobi, jer za lazi i nepovjerenje u vasem zivotu nema mjesta.

Uvijek ste iskreni prema svom voljenom bicu, ali uskoro cete shvatiti da vas partner prema vama nije bio iskren. Jednp saznanje rusi vasu ljubavnu srecu, jer vi cete saznati da vam partner nije bio vjeran. Preko takve izdaje vi u svom zivotu nkada necete moci preci.

Dolazi do raskida koji ce vam tesko pasti, ali vi necete zeljeti drugacije. Prevaru ne oprastate ma koliko god voljeli.

Bice vam tesko, ali vrlo btzo cete shvatiti da vi zasluzujete nesto bolje u svom zivotu. To i jeste tako, jer vi zaista zasluzujete samo iskrenu ljubav. Pred vama ce biti jedan tezak period u kojem cete se morati pomiriti sa bolnom istinom.

 

DJEVICA

Zaljubljeni ste i imate velike nade da ce ta osoba postati dio vaseg zivota. Zelite srecu sa tom osobom, jer svoja osjecanja ne umijete da krijete. Uvijek ste znali sta zelite, a sta ne. Vi ste zodijak koji je uvijek iskren i koji ce uvijek reci ono sto osjeca. Ipak stize vam period u kojem cete shvatiti da ste napravili jednu veliku gresku.

Zaljubili ste se u pogresnu osobu koja sa vama ne zeli buducnost, vec samo prolazni flert.

To saznanje ce vam slomiti srce, jer vi ste vec poceli da pravite planove za buducsnost. Vas oceukuju desavanja koja ce vam jako tesko pasti, ali vi cete tek s  vremenom uspjeti da se pomirite da ste se zaljubili u pogresnu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2