POKLON koji ti je  NAJLJEPSI otkriva TAJNE TVOJE LJUBAVNE BUDUCNOSTI! – SRECA ili TUGA ti  BIRAS?!

POKLON koji ti je NAJLJEPSI otkriva TAJNE TVOJE LJUBAVNE BUDUCNOSTI! – SRECA ili TUGA ti BIRAS?!

24. lipnja 2021. 0 By Maja

POKLON BROJ 1

Kada je ljubav u pitanju, nema sumnje u to da si ti jedna iskrena i postena dusa. Svoja osjecanja ne umijes, i ne zelis da krijes. Jako ti je bitno da imas povjerenje u svog partnera, jer bez povjerenja tebi ljubav ne treba.

Ti vrlo dobro znas sta zelis, isto tako znas i sta ne zelis u svojoj vezi. U  tvojoj proslosti je bilo uspona i padova, ali ljubav je uvijek bila ta koja ti je davala snagu.

Ti si osoba koja vjeruje u iskrenu ljubav. Sa osobom sa kojom si trenutno u vezi, ti si sretan. Ali tebi nazalost sreca sa tom osobom nije sudjena. U tvojoj buducnosti ce biti jos uspona i padova, ali poklon kojeg si izabrao sluti na to da ti u ljubavi srece neces imati.

Mozda jer ces uvijek nailaziti na pogresne osobe koje sa tobom nece misliti ozbiljno.

Mnogo toga ces morati proci, jer ti zelis ljubav, ali ona ti prosto nece biti naklonjena.

 

POKLON BROJ 2

Iza tebe su razocarenja koja su te do sada kostala mnogo. Svoje povjerenje neces tako lako pokloniti bilo kome, jer proslost je tebe naucila da to ne smijes ciniti.

Osoba si koja vjeruje u ljubav, ali i koju prati veliki strah od razocarenja. Poklon kojeg si izabrao pokazuje na to da ces ti upoznati svoju srodnu dusu.

Pred tobom ce biti jedan susret koji ce sve na bolje u tvom zivotu da promjeni.

Ljubavna sreca je tebi itekako naklonjena, jer ti ces u blizoj buducnosti da upoznas osobu svog zivota. Pred tobom je velika sreca koja ce ti vratiti povjerenje, jer ta osoba tebe nikada nece razocarati.

Ljubav si uvijek zelio, i sa tom osobom ti ces samo ljubav imati.

Jedno poznanstvo ce sve da promjeni i niko sretniji od tebe nece biti. Velika sreca je tebi u buducnosti sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2