Nekome će ova NEDELJA biti NAJSREĆNIJA do sada!

Nekome će ova NEDELJA biti NAJSREĆNIJA do sada!

26. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, budite vrlo oprezne toko naredne sedmice. Jedna osoba će vam ulevati sumnju u vašeg partnera, čak će vam i reči da vas vara. Neslušajte je, jer njen cilj je jasan. Ona želi vašeg  partnera za sebe, i pokušava preko vas da izmanipuliše vezu. Nedozvolite joj da uspe u tim namerama, ipak ste vi neko, ko vrlo dobro poznaje svog partnera, i vi ste svesni da vas on nikada ne bi prevario.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, tokom naredne sedmice  vaše radno mesto će biti pod opasnosti. Vrlo lako bi mogli da ostante bez njega. Cela sedmica će biti propraćena stresom, zbog problema sa vašim poslom. Sreću i smirenje imate u naručju voljene osobe. Ona će vam biti velika podrška u ovim teškim danima koji su pred vama.

 

STRELAC

Dragi strelci, pred vaa je jedna predivna sedmica u kojoj ćete biti samo srečni. Sve će vam polaziti za rukom, kako na poslu tako i u ljubavi. Nećete imati ni jednog razloga za brigu, jer ppred vama su savrešeni dani. Krajem sedmice očekuje vas jdan susret sa osobom koju dugo niste videli. Taj susret će dodatno da ulepša vašu savršenu sedmicu.

 

JARAC

Dragi jarčevi, vaša novčana situacija će se promeniti tokom naredne sedmice. Mnogo ste se trudili za to poboljšanje koje vam predstoji. Mnogo će vam to značiti, jer vam je novac trenutno i više nego potreban. Pred vama su dani u kojma ćete vi uživati. Napokon će  vam krenuti na svim poljima vašeg života.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, zaboravite malo na posao i radne obaveze. Stvorili stew srebi toliki pritisak, da ni sami više ne zante kako dalje. U narednoj sedmici pokušajte da se više odmarate. Posao neka čeka, iako vi to nevolite čuti. Ali zbog vašeg zdravlja koje mnogo pati zbog stresa na poslu, vi morate odvojiti vremena samo za sebe.

 

RIBA

Drage ribe, ne očekujte mnogo od ljudi koji ne umeju da vas cene. Vi mnogo činite za druge, ali to se uzima zdravo za gotovo. U narednoj sedmici  se više posvetite seebi i stvarima koje vama čine dobro. Mnogi samo koriste vašu dobrootu, i toga morate da budete svesni.

Stranice: 1 2