Izaberi  najsladje   LJUBAVNE PTICICE,  i one ce  ti otkriti  LJUBAVNU  SUDBINU  za  NAREDNE DANE!- Jedan par ima  PREDIVNE   VIJESTI  za   TEBE!

Izaberi najsladje LJUBAVNE PTICICE, i one ce ti otkriti LJUBAVNU SUDBINU za NAREDNE DANE!- Jedan par ima PREDIVNE VIJESTI za TEBE!

28. lipnja 2021. 0 By Maja

LJUBAVNE PTICE BROJ 1

T si osoba koja je u  ljubavi uvijek davala sve od sebe samo kako bi tvoj partner bio sretan. Ti nikada ne krijes svoja osjecanja, jer ti si bice koje voli cijelim srcem. Jako ti je bitno da u osobu sa kojom si zajedno imas veliko povjerenje.

Ti si neko ko vjeruje u iskrenu ljubav i iste se nikada neces odreci. Ljubavna sreca je tebi uvijek bila na prvom mjestu , bez obzira sta se oko tebe desavalo.

Vjerujes u ljubavnu srecu kao malo ko drugi, i u narednim danima tebe ce velika ljubavna sreca pogledati. Osoba si koja je zasluzila svu srecu ovog svijeta, ali za posebnu srecu ce se potruditi tvoj partner.

U narednim danima on ce da ti ispuni jednu veliku zelju koju vec dugo vremena nosis na svom srcu.

Ljubavna sreca je pred tobom i niko tu srecu nece moci narusiti.

Pred tobom je ljubavna sreca koju si ti iskreno zasluzio, i niko nece moci da je narusi. Bices mnogo iznenadjen, ali tvoja voljena osoba zeli da ti dokaze koliko joj u zivotu znacis. U narednim danima ti ces blistati od srece , jer tebi je ljubavna sreca sudjena, ali i ostvarenje jedne tvoje velike zelje.

 

LJUBAVNE PTICE BROJ 2

U zadnje vrijeme nisi imao mnogo srece u ljubavi, jer tvoju vezu su pratili razni problemi koji su ti jako tesko pali.

Problemi vec duze vrijeme vladaju u tvojoj vezi, ali ti se nadas sreci, jer mnogo  volis svog partnera. U zadnjem periodu si imao i neke sumnje koje su samo donijele dodatne tenzije u tvoj zivot.

Osoba si koja zeli srecu u ljubavi, ali i neko se za tu ljubav iskreno bori. U danima koji su pred tobom ti ces sa voljenom osobom mnogo postici.

Pred tobom su desavanja koja cete oduseviti. Ljubavna sreca je tebi i vise nego naklonjena, jer pred tobom je ljubav kao nikada do sada. Sve probleme koje si imao sa voljenom osobom ti ces uspjeti da rijesis.

Sreca napokon kuca na tvoja vrata, i vraca mir i harmoniju koja vam je oboma preko potrebna. U vasoj vezi postoji jos mnogo ljubavi, ali i vi samo morate malo vise da radite na svoojoj vezi. Ono sto je najbitnije, jeste da ces ti uspjeti da rijesis probleme koji vas trenutno prate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2