Kraj veze za BLIZANCE, da li postoji još jedna šansa?! Ljubavna idila očekuje RAKA!

Kraj veze za BLIZANCE, da li postoji još jedna šansa?! Ljubavna idila očekuje RAKA!

1. srpnja 2021. 0 By Maja

RAK

Vaša ljubav se ne može opisati, jer je ona čista i iskrena kao u retko koga drugog.  Vaša veza je savršena, ali za to ste vi najviše zaslužni. Vi voljenu osobu držite kao malo vode na dlanu. Niste ni vi uvek jednostavna osoba, ali vi to sa svojim šarmom izbalansirate. Mesec jul vam donosi samo srećne dane sa voljenom osobom. Vi ste to iskreno i zaslužili, jer ste također u poslednje vreme stajali pred velikim iskušenjima koji su vašu vezu umalo srušili. Ali vi  ste se borili za svoju ljubav, i nikada niste dali da oseti bol, koju ste vi osetili.

Rak je nežan zmak, ali  i znak koji ume da se bori za ono do čega mu je stalo. Mesec jul će stajati u znaku ljubavi, jer vi ste tu ljubav zaslužili. Bit ćete srećni i niko neće uspeti da pokvari vašu ljubavni idilu. U mescu julu vas očekuje i jedno veliko iznenađenje, a za to će biti zaslužna vaša voljena osoba. Njen način da kaže hvala nije njena jača strana, ali ovaj put će  vaš partner sam sebe nadmašiti. Mnogo vas voli, i ovaj dokaz ljubavi koji vas očekuje u julu će nadmašiti i vaša očekivanja.

ONI KOJI SU SLOBODNI: Rakovi koji nisu u vezi, u mesecu julu će pleniti pažnju svojom lepotom, i svojom pažnjom. lepi i interesantni susreti vas očekuju, ai mada među njima neće biti vaša srodna duša, vi ćete se osećati lepo.

 

Stranice: 1 2