Ovan će TOKOM JULA UŽIVATI,Biku slijedi LJUBAV, Rak u obavezama….

Ovan će TOKOM JULA UŽIVATI,Biku slijedi LJUBAV, Rak u obavezama….

1. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Imate velike poslovne planove u mjesecu julu. Neke ćete uspjeti ostvariti, a neki će morati još malo sačekati. Ono što će vas posebno obradovati je nova poslovna prilika koja će vam se pružiti. Srećne zvijezde su na vašoj strani. Bitno je samo da pronađete vremena i za stvari koje vas opuštaju, jer vi zaista radite previše.

 

ŠKORPIJA

Niste uspjeli da prebolite bivšeg partnera, iako ste na neki način krenuli dalje sa svojim životom. Ipak, vaša želja da se pomirite nije vam se do sada ostvarila. Pravili ste neke greške i on vam to nije mogao oprostiti. U julu ćete dobiti poziv od bivše ljubavi, tražiće razgovor sa vama. Možda još postoji šansa za vaše pomirenje.

 

STRIJELAC

Ne žurite da donesete nagle poslovne odluke. Kako stvari trenutno stoje vama je najbolje da sve ostavite po starom. Ne mijenjajte ništa jer vas u mjesecu julu očekuju novčani dobitici koji će biti vezani za stare ideje. Vi ste uvijek u potrazi za novim idejama, ali ovaj put ostavite da stare urode plodom.

 

JARAC

Vrlo loše vam je išlo u vašoj vezi u poslijednje vrijeme. To će se  u mjesecu julu promijeniti. Vaš partner će pokušati sve kako bi ispravio greške koje su bie uzrok vaših problema. Vi ste dobra osoba koja će mu pružiti priliku da to učini. I vama je mnogo stalo do vaše veze, zato vas u julu očekuju ljubavni trenutci koji će vas ponovo usmjeriti prema sretnoj vezi.

 

VODOLIJA

Mjesec juli donosi pozitivne poslovne promjene u vaš život. Istina, pred vama će biti mnogo obaveza ali vi ćete ih rado prihvatit. Znate da će vam to biti od velike koristi i zato se nećete buniti. Novčani dobitak vam sljeduje koji će vam uljepšati cijeli mjesec. U ljubavi ćete osjetit samo sreću uz voljenu osobu.

 

RIBA

Mnogo se zauzimate za druge, ali to niko ne primjeti. U mjesecu julu vi ćete donijeti odluku koja će mnogo toga promijeniti na bolje. Mislićete na sebe i uživati u lijepim danima. Malo sebičnosti nije na odmet,  posebno kada ste vi u pitanju, jer vi se uvijek više zalažete za druge nego za sebe.

Stranice: 1 2